Foarte pe scurt, am fost in iunie 2012, ne-am simti f bine.
Pro: - camere curate, curtea frumoasa, la 50m de plaja Karidi, plaja publica f buna pt copii mici, deoarece este cu nisip fin si intrarea este f lina (la 50m de mal ajungea pana la piept), proprietar f de treaba, terasa la camera=masa o luam afara, un mic loc de joaca pt copii in curtea pensiunii, o terasa mare comuna cu gratar, wifi in camera care batea si in curte si pe terase, AC pentru care nu am platit nimic suplimentar, dar l-am folosit doar doua zile.
Contra: am cam avut de furca cu tantarii, inarmati-va cu cele necesare din tara, dar se gasesc si la magazinele din Karidi spray-uri si creme.
Noi ne vom mai intoarce.
Concediu placut!
Trimis de pixooxiq in 10.01.13 15:21:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pixooxiq); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.19202900 N, 23.80781400 E - neconfirmate încă
Buna ziua,
cum ati reusit sa rezervati? Mie nu mi-au raspuns la mesaj pe mail. Multumesc mult!
@adighh: @adighh:
Am corespondat pe doua mailuri de la ei:
karidibeach@otenet. gr
reservations@karidibeach. gr
In 2013 am fost la o alta pensiune alaturata, mi/a placuta mai mult, www.topstudios. gr
Concediu placut!
@pixooxiq: Multumesc pentru raspuns.
Pe site pare mult mai elegant la Karidi Beach decat la Top Studios, ce v-a placut mai mult?
Va multumesc,
@adighh: la karidi esti chiar langa padure, este plin de iedera si verdeata si extrem de multi tantari. Top studio e la 30m de padure si erau mai putini tantari. Intr-adervar, la Karidi e un pic mai elegant, dar depinde si de camera. La top este curtea ff mare, au loc copii sa se joace, si piscina a fost si ea faina seara. In 2012 la Karidi tocmai pusesera gazonul si copii nu prea aveau voie pe iarba. La top se merita de stat in corpul nou, nu in cel vechi unde e pizzeria. Oricum, eu le recomand pe ambele Deoarece vara trecuta era plin de sarbi si ex-yugo, mi-am cam schimbat tinta pe la anul
@pixooxiq: Multumesc pentru raspuns. Inadmisibil sa nu aiba voie copiii pe iarba! La Top parca nu exista gard... era asa o pasune arsa si fara delimitari... asa am vazut noi mergand spre plaja. Dar nu am stat acolo.
Care ar fi tinta pentru 2014? Pt inspiratie, daca imi puteti spune
Multumesc,
- Jul.2016 Karidi Beach Apartments — scris în 07.01.17 de monasta din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Karidi Beach apartments - pentru acces facil la cea mai buna plaja din Vourvourou — scris în 17.08.14 de shobo din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Impresii foarte bune! — scris în 15.08.10 de sonja.christina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Experienta placuta la Karidi Beach Apartments — scris în 04.11.09 de catalinux din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Concediu super reusit la vila Karidi! — scris în 10.07.09 de crisp* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ