M am intors de curand din vacanta si am ramas cu gandul ca am petrecut un concediu de vis.
am sa fac o descriere schematica sa nu va plictisesc.
Cazarea am avuto la Kamelya Holiday Village camera standard.
Camera curata si amenajata cu mult bun gust. Aa avut in camera barul care era alimentat zilnic cu bere apa minerala si plata si sucuri 3 sortimente. Curatenie se facea zilnic, lenjeria a fost schimbata o data la mijlocul sejurului. Prosoape inlocuite zilnic, sampon, gel de dus si crema de corp bune calitativ erau completate zilnic. Mancarea a fost suficienta si variata.
Plaja cu sezlonguri suficiente, foarte curata, foarte lata, nisipul fin fara pietre si intrarea in apa lina.
Pentru familiile cu copii pun la dispozitie piscine si topogane suficiente pentru toata lumea.
In concluzie recomand cu caldura acest resort!
Trimis de bebolina in 17.05.17 14:38:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: KEMER
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bebolina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@bebolina: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 42&ridAnt=77651
@bebolina: Buna, noi mergem in 29 mai cu doi copii, apa marii e destul de calda pentru baie? Am vazut ca vremea e capricioasa si acolo anul asta, Dvs ce vreme ati prins? Multumesc pentru raspuns
@bebolina: e adanca apa marii la mal? vreau sa stiu daca e ok ptr copii.
- Sep.2018 Bine, spre foarte bine — scris în 09.10.18 de benea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Vacanta satisfacatoare — scris în 16.02.18 de agentu din TâRGU NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Bine spre foarte bine!!! — scris în 13.07.17 de razvan.s1980 din REşIţA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Vacanţă superbă! — scris în 30.08.16 de v_florin din CUGIR [AB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamăgitor — scris în 22.08.16 de delia1981 din SIGHIşOARA - nu recomandă
- Jul.2016 O vacanta minunata, o alegere inspirata! — scris în 02.08.16 de DanielaK din DROBETA TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Kamelya K Club 2016... perfect pentru familia mea! — scris în 15.08.16 de george777 din PITESTI - RECOMANDĂ