Vacanta cu un gust putin amar
Vreau sa fac cateva precizari in legatura cu acest hotel, fiind excesiv prea laudat dupa parerea mea (nu obisnuiesc sa scriu impresii tocmai din cauza ca fiecare are alte asteptari sau pareri)
Deci plusuri-plaja lata, marea care se adanceste treptat (norocul locatiei), gradina mare si ingrijita
Camera cu un usor miros de mucegai, canapeaua, perdelele destul de murdare. Curatenie se facea zilnic, stiind ca este mai vechi nu am avut nici asteptari
Minusuri-la restaurant se arunca mancarea in fata noastra (pe mine sincer ma deranja) la alte hoteluri din Turcia, cel putin unde am fost eu nu se procedeaza asa. Mancarea aceeasi -spagete, cartofi prajiti+piure, carne prajita cand de miel cand de pui, peste. Problema era ca intodeauna era gatita la fel, prajiturile cam sarace, cele cu fructe destul de moi, cred ca din aceasta cauza nu erau taiate.
Cafeaua la automata-noi nu puteam sa o bem, aveau aparate pentru cafea dar nu le porneau sau daca foarte rar nu faceau decat expreso (cam de doua ori am reusit sa bem cafea) deci ramaneam la ceai.
Sucurile la dozator foarte diluate, asa incat beam apa plata.
Despre vinuri sau bauturi alcoolice nu pot sa spun nimic, nu obisnuiesc sa consum, inghetata cam slabuta si ea
Ei, acum ce ma deranjat cel mai tare erau dulai pe plaja, vreo 6 la numar, care fugeau nestingheriti printre sezloange. Am incercat sa intreb in staga dreapta de ce sant lasati pe plaja fara rezultat. pe cine deranjeaza sa mearga pe partea dreapta a plajei, cel putin acolo nu i-am vazut.
Am vrut sa fac aceste precizari pentru ca eu citind numai de bine, am avut asteptari mai mari (si nu numai de aceea am avut asteptari am fost la Fulya de vreo 11 ani si atunci a fost foarte bine). Cu exact aceeasi suma am fost anul trecut la Gural Premium, si nu se compara, acolo sucurile erau la cutie inghetata-ice crem toata ziua, mancarea foarte buna. Nu prea stiu conceptul UAL pentru ce la meritat, oare pentru sucurile de portocale de la micul dejun? sa fim seriosi!
Per ansamblu ne-am simtit bine pentru ca am inchis ochi absolut la toate, vacanca asta fiind dedicata copiilor, ei balacinduse toata ziua se simteau bine.
Nu m-as mai intoarce la acest hotel, avand o "experienta" de 12 ani. Oricum va doresc o vacanta placuta.
Trimis de anca 1 in 10.07.15 14:11:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anca 1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@anca 1 - Termenulde comparaţie avut este întodteauna "cel mai relevant"
”[... ]am fost la Fulya de vreo 11 ani si atunci a fost foarte bine). Cu exact aceeasi suma am fost anul trecut la Gural Premium, s
La Fulya, aţi fost acum 11 ani sau de vreo 11 ori?
Oricum, oricare ar fi răspunsul - ne-am bucura să putem citi impresii recente de acolo (de la Gural, Fulya şi alte hoteluri la care aţi fost) scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) ]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
@anca 1 - Ai mare dreptate, noi am fost in perioada 21 -28 august, am fost 16 persoane la acest resort si suntem perfect de acord cu tine, ffoarte multe minusuri pentru 5 stele!!
- Sep.2018 Bine, spre foarte bine — scris în 09.10.18 de benea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Vacanta satisfacatoare — scris în 16.02.18 de agentu din TâRGU NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Bine spre foarte bine!!! — scris în 13.07.17 de razvan.s1980 din REşIţA - RECOMANDĂ
- May.2017 Superb — scris în 17.05.17 de bebolina din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Vacanţă superbă! — scris în 30.08.16 de v_florin din CUGIR [AB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamăgitor — scris în 22.08.16 de delia1981 din SIGHIşOARA - nu recomandă
- Jul.2016 O vacanta minunata, o alegere inspirata! — scris în 02.08.16 de DanielaK din DROBETA TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ