Tocmai am parasit acest hotel si, in asteptarea ferry-ului, voi scrie cateva impresii.
Inainte sa ne hotaram asupra locatiei nu am gasit niciun review despre acest hotel. Ne temeam sa nu nimerim in nu stiu ce "debara". Insa a fost o surpriza placuta.
Hotelul este renovat de curand, si se vad investitiile.
O locatie in care am vazut foarte multe familii cu copii mici. Este liniste, gradinile (foisoarele) curate, nu sunt albine sa te deranjeze... etc.
Plusuri:
Curatenie (zilnic)
Camere spatioase (doar la dubla superioara)
Mic dejun consistent (bufet)
Piscine curate
Amplasarea hotelului (pe plaja)
Gratuitate sezlong + umbrela
Personal foarte amabil
Conexiune internet buna (doar in lobby bar)
Minusuri:
Baia transparenta (foarte mare dezavantaj pentru familiile cu copii)
Diversitatea micului dejun
Jacuzzi nefunctional
Camerele normale sunt mici
Preturi mari la barul de la piscina (5 euro Amstel 0.330l) - nu ai voie cu bauturi din "afara"
Accepta animale de companie (nu este prea igienic cand vezi un caine scuturandu-se in restaurant)
Internet in camere (cu greu reuseam sa prindem reteaua pe balcon)
Camerele nu au vedere la mare (cel mult partiala)
Per total, ne-am simtit foarte bine, vom reveni...
Trimis de radar in 28.06.12 14:53:45
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Salve batrane pelerin!
Pai la aistia e Raiul pe pamant. Heruvimii se plimba linistiti prin gradinile descrise. Ai surpins bine in anti-teza avantajele si dezavantajele, dar eu pe unele nu le-as fi clasificat la Plusuri sau Minusuri. Daca de pilda, inteleg „diversitatea micului dejun” de la minusuri – trebuia asigurat de hotelieri un singur fel de mancare pentru a descuraja consumul in exces si implicit luarea in greutate, completandu-se relational cu „micul dejun consistent” de la pozitive, am inteles mai greu de ce semnalul slab al internetului din camere e trecut la minusuri. Daca lipsea de tot l-as fi trecut la plusuri, cel putin in concediu sa stam departe de internet, taste si alte casti... Baia transparenta e un dezavantaj doar pentru cei cu copii mari, aia cu sugari se dusuie linistiti. Dar nu cred ca toate camerele sunt cu bai transparente, din cate am citit, acestea sunt oferite doar celor care practica nudismul in forma continua. De gustibus... Te las ma duc sa-l vaz pe Radar ca-ncepe MASH-ul pe Procinema.
Cu stima,
Z.
te-am votat deoarece anul trecut am vizitat si eu locatia si mi-a placut atat hotelul cat si curtea si pot sa iti spun ca in fata hotelului chiar am facut baie, frumos loc cu plaja buna pt. copii, curata.
@adryana: multumesc.
nu cunosc foarte bine la ce folosesc punctajele. eu utilizez site-ul pentru a-mi face o idee despre unde vreu sa merg si sa aflu/impartasesc si parerile celorlalti. felicitari initiatorilor.
Am introdus coordonatele GPS ale hotelului , rezultand urmatoarea pozitionare pe harta click aici. Ne poti spune daca-i ok?
Multumesc.
Buna!
Foarte utila postarea ta! Multumim!
As avea o intrebare legata de asistenta medicala in sat- in caz ca, Doamne fereste, ar fi nevoie de medic - exista cabinet medical in hotel sau in zona?
Multumesc anticipat!
Camelia
@camelia_1979:
Buna.
Din fericire noi nu am avut nevoie. In hotel nu am vazut cabinet medical. Insa am inteles ca exista in Potos; sau, la nevoie, cei de la "Kamari" pot apela la serviciile unui medic.
Totul e sa iti faci asigurare medicala din tara (recomandarea mea), altfel serviciile medicale de acolo sunt foarte scumpe. In pozele attach-ate de mine exista un cabinet medical (P18), dar el se afla in Thassos, adica la aproximativ 40 km.
Cel mai bine ar fi sa trimiti un email la hotel si sa-i intrebi. O sa-ti raspunda.
Concediu placut.
Salut,
ne poti spune cate ceva despre drum sau chiar drumul daca nu sunt prea insistent, avand in vedere ca avem rezervare in iunie la acelasi hotel si este prima iesire a mea peste "hotare".
Multumesc
- Aug.2019 Hotel Kamari Beach Thasos — scris în 02.10.20 de Gabriela P. din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel frumos in zona linistita — scris în 16.08.15 de Ana15* din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Perfect pt relaxare — scris în 03.07.15 de Profimir din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Hotel ok, locatie excelenta, masa execrabila. — scris în 02.07.15 de cips din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Cazare de nota 10 — scris în 17.06.15 de discordia din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Mult mai bine decât ma asteptam — scris în 16.06.15 de Roxan din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un sejur reusit, mult mai bine decat ma asteptam — scris în 30.08.13 de titi din BUCURESTI - RECOMANDĂ