REZONABIL
Hotel Kamari Beach Thasos
Vacanță în Grecia - Thásos 27 aug - 1 sept 2019
Față de vacanța de anul trecut din Turcia, pot spune că aici a fost mai multă distracție; multe peisaje superbe, care te fac să nu te mai dezlipești de geamul mașinii, asta în cazul în care ești pasager :))...
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am fost cazați la Hotelul Kamari Beach 3*- Potos, situat undeva în sudul insulei. O locație superbă, hotelul fiind amplasat exact lângă plajă.
Camera mare, spațioasă, noi stând la parter, ieșeam din cameră și aveam o mică terasă cu tot cu spațiul verde. Personalul amabil, curățenia se efectua în fiecare zi.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
În raport cu prețul pe care l-am plătit pentru 5 nopți - 6 zile, micul dejun a fost jalnic, în cea mai mică măsură diversificat, foarte puține mezeluri, cafeaua semăna mai mult cu un ness, deși era la aparat, apa aveam impresia că e de la robinet, fiind pusă în sticlele lor (nu că ne-am fi născut noi cu apa în sticle sigilate, dar la cum se prezintă hotelul... păcat)
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Ne-am informat de pe internet despre câteva locuri de vizitat pe insulă. Am fost la vestita “Giola” , o piscina formată natural în stâncă, dar dacă stați rău cu inima, nu vă sfătuiesc să mergeți. Eu fiind fumătoare, la plecare, am simțit că rămân fără respirație urcând pe drumul plin de pietre și stânci. Ca peisaj, este superb, dar toată lumea se înghesuia să sară în această “piscină” , de abia puteai să faci o poză.
Plajele sunt multe și diferite, câteva vestite la care nu am ajuns pentru că erau la 50km de hotel și ne-am gândit că nu are rost să mai pierdem timpul pe drum, când hotelul avea plajă privată. La una singură am mers, la o distanță de cca. 27km de Potos, Paradise Beach, cu o apa cristalină de un verde-albăstrui hipnotizant. Am achitat 7 € pentru 2 șezlonguri și o umbrelă.
Dacă vă plac sporturile nautice, este locul perfect. Anul trecut am făcut parasailing în Turcia și acum am ales scuba diving în Potos, o experiență unică. Costul este de 50€ / persoana.
Restaurantele și terasele sunt foarte multe, cu diverse tipuri de mâncăruri, așa că aveți de unde alege, iar seara în Potos, pe plajă, petrecere ține până în jurul orei 2 noaptea.
Per total... o vacanță relaxantă și reușită!
Trimis de Gabriela P. in 02.10.20 14:03:07
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabriela P.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Kamari Beach Hotel, POTOS" (deja existentă pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Aug.2015 Hotel frumos in zona linistita — scris în 16.08.15 de Ana15* din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Perfect pt relaxare — scris în 03.07.15 de Profimir din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Hotel ok, locatie excelenta, masa execrabila. — scris în 02.07.15 de cips din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Cazare de nota 10 — scris în 17.06.15 de discordia din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Mult mai bine decât ma asteptam — scris în 16.06.15 de Roxan din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un sejur reusit, mult mai bine decat ma asteptam — scris în 30.08.13 de titi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Asteptari intrecute! — scris în 17.11.12 de Iulia Rotaru din SEBES - RECOMANDĂ