Kaliakra - (Palace NU! )
Un weekend ploios petrecut la KALIAKRA PALACE.
Suna frumos, arata ca o minivacanta petrecuta cu sindicatul.
Greu (cu spaguta) de gasit loc in parcare, cazare dupa ora 14, miros de mucegai in camera (ca in toate hotelurile de pe litorralul romanesc), hotelul plin de romani.
Nu am avut voie sa mancam pranzul in prima zi (deci dupa ora 14) si ni s-au luat bratarile de plastic in ultima zi la ora 12 (inainte de masa) - deci minus o masa de pranz!!! RUSINICA.
La masa, mancare buna spre acceptabil insa... nu la fel de diversificata ca la multe alte hoteluri unde am fost de 5 ani. De obicei 3 feluri de carne (porc, pui, vita), 3 feluri de garnituri (prajit, fiert, brocolli), prajituri, fructe.
Aproape toti barmanii de la cele 3 locuri unde se servea bautura mocca (all inclusive - fara plata) pusi special sa se miste incet si foarte incet, saturati de atatea comenzi si pufnind si mustacind la fiecare persoana.
Una peste alta - un semi rateu asociat si ploilor fara numar.
Parere personala: EVITATI.
Sunt multe alte locuri in Bulgaria unde puteti sta cu aceasi bani si sa primiti si satisfactii.
Pentru cei ce au mai citit impresii de-ale mele, revin.
Cel mai usor, frumos si calm drum prin Bulgaria este si va ramane RUSE - VARNA
Trimis de raduluigi in 13.07.10 07:53:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Peste tot!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raduluigi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
deci a fost doar weekend, cazare, 3 mese, 2 adulti...total 150 E- sa inteleg ca ar fi 2 nopti? Bun, cu acesti 150 E,deci 75 E/persoana (2 nopti cazare si 3 mese/zi ) care ar fi hotelul de pe litoralul romanesc care ofera acelasi pret de cazare si 3 mese, si unde marea e la fel de curata?
Nu te supara. Eu sunt "FAN" Bulgaria.
Din nefericire romanii i-au ajutat pe bulgari sa coboare stacheta calitatii.Au facut tot ce au putut ca sa fim urmariti cand punem mancare in farfurii, cand cerem de 20 de ori la o masa bere sau tarii, cand se fura baterii, sapunuri si sampoane din camere,cand se scuipa in lifturi si altele....etc.Asa cum spun si mai sus s-a ajuns la situatia in care ni s-a repartizat un hotel - romanilor.Unde sa ne simtim bine in mizeria ce o producem,unde putem scuipa pe balcon,juca carti cu tipete in holul hotelului,unde copii pot urla in orele de odihna si altele......etc.Un fel de sindicat al romanilor @ nispurile de aur si cu certitudine si la Albena. Sa fim multumiti. Am stricat ce era bun si asa cum am stricat la noi stricam si la ei.Inclusiv sa mancam seminte Nut Line pe plaja. La ei nu se gasesc in zona plajelor de vanzare. Nu-i problema - Venim noi cu ele din Romania. Concedii minunate tuturor celor care asta au cautat asta vor gasi.De aici incolo cred ca numai pretul va face diferenta....Noi NU !!
POST SCRIPTUM
De ce credeti ca suntem invitati in camere dupa orele de masa si la plecare ni se "taie" bratarile INAINTE de ora de masa ???? Raspunsul il banuiti ! Din cauza ca le-am creat "romanian experience".
Sa nu te superi ca te contrazic aici, la faza cu bratarile, si mesele- asa e peste tot! (doar ca in alte locuri nu se dau bratari)... deci in prima zi cazarea e dupa ora 14 - deci masa de care beneficiezi va fi cea urmatoare, din acea zi, adica cea de seara - (de mic dejun nici nu mai poate fi vorba, chiar daca v-ati cazat in acea zi), ... iar in ultima zi, eliberarea camerelor se face, (peste tot, si in Grecia vorbesc, caci cu tara asta compar acum) pana la ora 12! (chiar daca autocarul inca e pe drum sa ne ia inapoi), deci automat in ultima zi vom beneficia doar de mic dejun. Asta e.
Faza cu bratarile mi se pare ridicola...
Si ca mi-am amintit acum si vroiam sa iti raspund la faza cu ,,Fan Bulgaria" - observ ca nu ai inteles ce am vrut eu sa spun, la ce am facut aluzie. Si eu am fost in Bulgaria, la Varna si Albena, dar la vremea respectiva nu am facut poze, asa ca nu am impresii de acolo, dar stiu sa compar litoralul nostru cu al lor, la noi la mare eu una nu mai calc... ai inteles, ... am spus totul... si atunci te intrebam la banii aia - 75 E, sunt convinsa ca nici la 2 stele la noi nu gaseai cazare si 3 mese BUFET, la banii astia, deci sa fim multumiti.
Simata doamna
Nu intru in polemica cu dvs. Doar constat si nu contrazic cele afirmate de dvs. Spuneam ca de 5 (cinci) ani merg in Bulgaria si este prima data cand se intampla faza cu bratarile. Ora de intrare in camera este corecta insa daca ajung la ora 11 -12 la hotel si ma inregistrez la alte hoteluri (Astera Nisipuri, Orhideea - Albena, Sol Melia - Nessebar) mi se monteaza bratara si pot accede la masa de pranz si intra in camera dupa 14 iar de plecare este corect sa nu iei decat micul dejun. Referitor la partea a doua - CORECT ai perfecta dreptate. LA bani putini ti se ofera mult mai multe decat in tara. Personal am cheie de la o garsoniera la Cta. Insa prefer Bulgaria din motivele enumerate mai sus, datorita faptului ca drumul este LIBER (bucuresti -litoral BG) cat si faptului ca orinde ma duc, cumpar sau consum sunt tratat normal. Si eu am fost prin Grecia, Tunisia, SUA. Cunosc bine fenomenul si de aceea faceam si comparatiile de rigoare. Daca vrei alte impresii cauta review-urile raduluigi.
Vacante minunate oriunde va simtiti bine.
Daca vrei sa vezi cum arata impresii de pe TRIPADVISOR. COM citeste te rog si aici: click aici
Ai sa vezi ca din intamplare coincid cu ale mele!
Weekend Placut
multumesc, o cunostinta s-a intors ieri de la Nisipuri - hotel Central, a fost f. multumit, s-a adeverit taxa de 7 E parcarea pe zi - parcare subterana si mi-a spus si de Kaliakra ca e ok si acesta.
culmea, e mai incantat decat de Grecia-Hanioti, unde a fost anul trecut...
Concediu Placut!
- Jun.2023 O mizerie cumplită — scris în 20.06.23 de verid din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 Vacanta — scris în 01.01.23 de Manea Nicol din MEDGIDIA - nu recomandă
- Jul.2021 NU recomand — scris în 04.08.21 de NLSC din BACăU - nu recomandă
- Sep.2020 Dezamagitor — scris în 10.09.20 de DenisaMarinoiu din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 În țară sau peste hotare, semințele același gust are — scris în 04.09.20 de DoraExplorer din ORăşTIE [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 De evitat — scris în 31.08.20 de daniel-san din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Fugiti cat puteti ! O bataie de joc cum nu am vazut nici la 2 stele! — scris în 15.07.20 de bogdan.ch din PLOIESTI - nu recomandă