REZONABIL
Loc in parcarea hotelului, NU. Dar am gasit in zona hotelului vecin pentru 20 leva/zi.
Ne putem "mandri" ca romani, am fost copiati din multe puncte de vedere.
despre SERVICII
Am ajuns la ora 16 si camera repartizata nu avea decat cearceafurile schimbate. In rest nimic.
Camerista, care era pe hol, ne-a spus ca maine o sa fie gata si ne-a "expediat" la receptie.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am avut camera cu vedere laterala. Dar chiar si asa, nu e de un hotel 4 stele.
O teava metalica trece prin mijlocul camerei, baia minuscula cu mucegai, perdea la dus (camera alaturata are cabina de dus).
Balconul are 60cm latime pe 6m lungime.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Nu suntem pretentiosi, totusi am mancat mai bine la hotel de 2-3 stele in romania.
Mancare nediversificata (aceleasi feluri in fiecare zi) si ca feluri, de exemplu la pranz: 2 supe, o "friptura" la tava, orez fiert, pulpe de pui, cartofi pai, cartofi la tava, satata mexicana, salata de varza, icre, 3 feluri de prajituri si 3 feluri de fructe. Ca portie, bananele erau taiate in doua.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Hotelul este langa plaja. Latimea plajei aproximativ 30m. Intrarea in apa destul de abrupta, nerecomandata pentru copii.
Lipsa cosuri de gunoi.
Ca sa prinzi umbrela si sezlong - insuficiente e putin spus - trebuie sa vii la plaja la ora 5 (chiar mai devreme).
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nici un bar pe plaja, dar asta nu ar fi o problema. Insa cele din incinta hotelului nu sunt de "ultra all"
Trimis de NLSC in 04.08.21 19:31:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (NLSC); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux121570: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104427&hid=2141.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121570 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@NLSC: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Jun.2023 O mizerie cumplită — scris în 20.06.23 de verid din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 Vacanta — scris în 01.01.23 de Manea Nicol din MEDGIDIA - nu recomandă
- Sep.2020 Dezamagitor — scris în 10.09.20 de DenisaMarinoiu din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 În țară sau peste hotare, semințele același gust are — scris în 04.09.20 de DoraExplorer din ORăşTIE [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 De evitat — scris în 31.08.20 de daniel-san din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Fugiti cat puteti ! O bataie de joc cum nu am vazut nici la 2 stele! — scris în 15.07.20 de bogdan.ch din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Groaznic, groaznic... — scris în 12.07.20 de ux116040 din BUCURESTI - nu recomandă