A fost o vacanta superba. Am ajuns acolo cam la ora 14 si ne-au pus bratarile la mana si ne-am dus la piscina. O piscina mare, cu o adancime potrivita (scrie 1,6 dar nu e mai mult de 1,3). O piscina mica pentru copii cu un tobogan si multe jeturi de apa... La POOL BAR erau 2 barmani, mereu zambitori si sociabili. Snack-bar-ul functionabil intre orele 11-16:30 si o pizza delicioasa pe banda rulanta, cartofi prajiti foarte buni sau foarte prosti (am avut zile in care cartofii erau arsi sau cu un gust oribil). Mesele erau aproximativ una dupa alta...
Mic dejun - 7:30 - 10:00
Pranz - 12:30 - 14:30
Cina - 18:30 - 21:00
Mancarea era foarte buna. Gratar la pranz si cina in aer liber... Mancare diversificata (cam 12 feluri de mancare, 2 de supe, cam 20 de salate sau legume). Fac clatite delicioase dimineata...
In Lobby este o temperatura foarte buna mai ales daca vi din caldura si un Lobby Bar deschis ca si Pool Bar-ul de la 10 pana la 23. O masa de biliard si de fotbal. La biliard costa 2 lv. jocul si la fotbal costa 1 lv. jocul (fotbal de masa). Daca vreti sa jucati tenis de masa, au mese de tenis de masa dar nu si palete si mingi. Este gratis. Mini golf la 20 de metri de hotel cu 5 lv. pentru copii si 7 lv. pentru adulti... Iti da crose, mingi...
Plaja foarte curata cu nisip fin, nivelat si curatat in fiecare seara. Teren de volei si fotbal pe plaja gratis. In apa nu erau alge.
Camerele erau frumoase, nu prea spatioase dar nu conteaza pentru ca la mare nu vi ca sa stai in camera... in camera doar te odihnesti. Un balcon mare cu 2 scaune si o masuta, aer conditionat propriu, curatenie facuta zilnic...
Echipa de animatori faceau jocuri, concursuri cu premii (cocktail-uri), etc. cu toate persoanele de acolo.
Per total a fost o vacanta frumoasa, fara nicio problema.
Recomand 100%
Trimis de LucaTheodor* in 11.08.14 00:00:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LucaTheodor*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@LucaTheodor: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2022 Multumit! — scris în 20.07.22 de Aecrim17 din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2020 O vacanta peste asteptari — scris în 14.07.20 de Winwin din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Locație bună, hotel decent — scris în 02.09.19 de krisztike din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Conditii ok — scris în 14.08.19 de charisteas din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamăgire totală — scris în 23.02.19 de iulia_marchis din DEJ - nu recomandă
- Aug.2018 Kaliakra Mare dezamăgitor pentru cel mai scump hotel de 3 stele din Albena — scris în 02.09.18 de filipo din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Dezamagitor! — scris în 31.08.18 de Sergiu_gp din BUCUREşTI - nu recomandă