Tocmai ne-am intors dintr-un sejur de 7 zile din Albena, hotel Dobrotita. Impresia mea despre acest hotel este buna, despre statiune la fel, tinind cont ca este aproape de RO, are plaja proprie, cu o parcare care costa 5 leva pe sejur.
Chech in- la ora 14, a durat max 5 minute.
Camera-mica, cu gresie jos, 2 paturi, racitor, aer conditionat, TV, balcon, curata.
Baia-modesta, dotata cu consumabile specifice.
Piscina-nu foarte mare, dar curata.
Sezlongurlile-nu sunt suficiente la piscina, la plaja de nisip sunt multe, gratuite.
Restaurantul-cantina.
Mancarea repetitiva, dar buna si suficienta.
Animatorii-sunt simpatici, 6 la numar, au spectacole pt copii, pt adulti au unele concursuri vesele care se finalizeaza cu premii: sampanie/cocktail.
Turistii-foarte multi romani.
Trimis de camybugnariu in 03.07.12 22:00:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (camybugnariu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2022 Multumit! — scris în 20.07.22 de Aecrim17 din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2020 O vacanta peste asteptari — scris în 14.07.20 de Winwin din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Locație bună, hotel decent — scris în 02.09.19 de krisztike din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Conditii ok — scris în 14.08.19 de charisteas din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamăgire totală — scris în 23.02.19 de iulia_marchis din DEJ - nu recomandă
- Aug.2018 Kaliakra Mare dezamăgitor pentru cel mai scump hotel de 3 stele din Albena — scris în 02.09.18 de filipo din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Dezamagitor! — scris în 31.08.18 de Sergiu_gp din BUCUREşTI - nu recomandă