Buna ziua, celor care citesc acesta relatare tin sa le urez drum bun daca au de gand sa meaga la Dobrotitsa.
Noi adica familia mea impreuna cu inca 2 familii am avut un concediu destul de reusit am plecat din Pitesti undeva la ora 3 dimineata pe data de 09.06.2012 la ora 12 am ajuns la hotel (am ales varianta pe vama veche) drumul este ok am parcat masinile in parcarea hotelului, care este destul de ok, am asteptat pt a ni se verifica biletele apoi am fost repartizati la etajul 4, de fapt este 3... avand camere cu vedere la mare. De la receptie ni s-a spus ca nu avem voie sa mancam pranzul, si ne-am conformat (fata de alti romani) care au venit ulterior si...
Partile pozitive pe care le-as enumera: Echipa de animatori, berea este ok ca si bautura, restul pt varianta de all inclusiv lasa de dorit in sensul ca (alcoolul sau sau tot ce contine alcool este de slaba calitate) iar sucul este cel cu acid de la TEC cum era si la noi pe vremuri, iar cel la sticla este o copie a prigatului, sticla fiind identica doar ca numele si calitatea difera) curatenia este iara un atuu as putea spune, undeva in jur de ora 15 vine cineva sa schimbe asternuturile curatenia de la piscina, per total ca si nota 8,5
Partile negative: Ca si parti negative in primul rand micul dejun unde ai de ales ca si macare ou sau oulet sau oute adica micul dejun este compus din 5-6 feluri de oua, si inca o parte negativa cafeaua era jalnica iar personalul de la barul de langa piscina in ultimele zile ma intreba mereu cand plecam ca am consumat ffoarte multa cafea...
Dar pentru o familie cu un copil de 2 ani cum am fost noi este ok, ai ce sa ii dai de macare copilului la micul dejun si seara mai greu cu pranzul, daca este la anul tot acolo am sa merg.
Trimis de Lowe in 25.06.12 14:46:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lowe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2022 Multumit! — scris în 20.07.22 de Aecrim17 din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2020 O vacanta peste asteptari — scris în 14.07.20 de Winwin din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Locație bună, hotel decent — scris în 02.09.19 de krisztike din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Conditii ok — scris în 14.08.19 de charisteas din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamăgire totală — scris în 23.02.19 de iulia_marchis din DEJ - nu recomandă
- Aug.2018 Kaliakra Mare dezamăgitor pentru cel mai scump hotel de 3 stele din Albena — scris în 02.09.18 de filipo din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Dezamagitor! — scris în 31.08.18 de Sergiu_gp din BUCUREşTI - nu recomandă