Kalevera Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Un hotel liniștit
Hotelul are o poziție foarte buna. Este situat aproape de strada principala dar puțin mai ascuns în spatele hotelului Rys.
In zona sunt multe terase la circa 30-50 metrii. La circa 150 metrii se afla mallul din Edirne iar pentru a ajunge in centru vechi am folosit taxi. 10... 12 lire negociat.
Camerele sunt mai micuțe baia este curata.
Micul dejun ok.
Ca și preț am platit 60 euro 3 pers luând 2 duble.
Este un hotel de luat in calcul pentru o cazare intermediara sau pur și simplu de a vizita frumosul oraș Edirne.
Trimis de M'Liviu in 10.04.19 07:24:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalya, Istanbul, Ayvalik, Kușadasi, Afyon.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (M'Liviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
eu am stat intr-o camera de la etajul 1 si era imensa, avea chiar si un birou pe langa cele normale intr-o camera de hotel
@nrs: Cele 2 camere duble de la etajul 3 pe care le am avut erau micuțe. Chiar a fost greu sa dormim 2 adulți Intr un pat. Unii au mai mult noroc. Un alt aspect care ne a deranjat puțin faptul că ne au chemat la cazare la ora 15. Am avut ce face până atunci dar că idee ora asta...
- Sep.2016 Foarte bun pentru o cazare in Edirne — scris în 23.09.16 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ