Hotelul are camere mici, dar foarte curate, personalul este amabil.
Are un foarte mare atu, amplasarea, fiind situat chiar in centrul orasului vechi, Sultanahmet.
Este foarte aproape, la cateva minute de mers pe jos de Palatul Topkapi, Muzeul Arheologic, Biserica St. Irene, Marele Bazar, Bazarul Egiptean, Moscheea Albastra, Catedrala Aya Sofia, Bazilica Cysterna, Hipodrom, etc.
Locul unde se serveste micul dejun are o priveliste minunata asupra Marii Marmara, si unul din cele mai bune lucruri a fost faptul ca geamurile se inchid foarte bine si astfel nu auzi chemarea imamului de la 5 dimineata.
Un loc micut si cochet, unde merita sa te cazezi.
Trimis de gabriela maria in 29.06.10 15:58:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabriela maria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Da-ne te rog mai multe detalii despre camere, masa, locatie, etc
Repet: punctul forte al hotelului este locatia, deoarece multe obiective turistice importante sunt foarte aproape.
Camerele sunt mici, dar foarte curate. Important, oricum, este sa ai un loc de somn curat.
Este in apropiere si o cale ferata, dar nu am auzit deloc noaptea trenuri.
Masa a inclus la noi micul dejun, in sistem bufet suedez (masline, cascaval, ou fiert, unt, gemuri, miere, pepene verde, cafea, ceai, sucuri de 2 feluri), nu asa de bogat ca la sistemul all inclusive, de multe stele, dar te saturai.
Restaurantul are vedere la Marea Marmara.
Noua ne-a fost de folos pentru vizitarea obiectivelor.
Adresa este si pe site-ul hotelului, cu poze mai multe.
bun, dar nu am vazut nicaieri pretul.Cat ajunge o camera? Adica cat ati dat voi si ce tip de camera ati avut?
Am platit 50 euro pe noapte. Am facut rezervare pe booking.com. Camera a avut un pat matrimonial si un baby coat. Am incaput destul de bine.
Cel mai mult am stat la vizite si la plimbare, camera a fost mai mult pentru somn.
- Jul.2015 Un hotel curat aproape de obiectivele turistice — scris în 08.08.15 de Lacrasim din BUCURESTI - RECOMANDĂ