In ciuda prejudecatilor (si certitudinilor) referitoare la China si calitatea produselor si serviciilor, am stat in acest hotel care mi se pare foarte bun.
Camere mari si spatioase, mobilier de lemn masiv de calitate, baile mari si foarte bine dotate.
Amplasarea in zona pietonala il face cel mai bun loc de stat cand vizitezi sau lucrezi in acest oras.
Micul dejun este bogat in sortimente "continentale" precum si mancaruri specific asiatice.
Cina in regim bufet este foarte buna (atentie la wasabi, este extrem de puternic) si lounge-ul este foarte bine dotat si amenajat, putea fi mai incapator.
Trimis de adichi in 15.03.16 09:35:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CHINA. A mai fost în/la: Beijing, Shanghai, Hong Kong, Guangzhou
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adichi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 29.55693200 N, 106.57107100 E - neconfirmate încă
@adichi - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
===
Mutat în rubrica "JW Marriott Chongqing [Chongqing], [ALTE ZONE]" (nou-creată pe sait)
Eu am fost in China de 2 ori (insa in interes de serviciu de 17 respectiv 24 zile) insa in Chonqing nu am ajuns dar China m-a fermecat, desi timpul ne-a fost dramuit am reusit sa vedem lucruri fantastice si m-as intoarce oricand cu placere acolo (ca si turist). Am strabatut o multime de orase printer care cele mai mari au fost Beijing, Shanghai, Guangzhou, Wuhan si inca cel putin vreo alte 10 si as lua-o de la capat pentru ca am vazut mult prea putin. Si din aceasta destinatie poate ne si spui cate ceva.