O locatie mirifica, cu flori si multa verdeata, personal mai mult decat amabil, in una din zile a fost ziua sotului meu si i-au facut o surpriza... ceea ce cu siguranta nu s-ar fi intamplat pe la noi... curatenie exemplara, bucate pe alese si pentru toate gusturile... eu eram cu burtica si... tare m-au ispitit multe...
In concluzie, totul a fost in regula, as reveni cu placere, mai ales sa incerc si eu topoganele de la aqua park pt ca acum nu mi-a permis burtica...
Singura problema pentru mine a fost existenta țânțarilor... dar exista metode de combatere... le stim cu totii!
Trimis de eleonore in 13.06.13 14:48:00
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eleonore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@eleonore - Aș dori sa imi spuneti de unde ati achizitionat biletele la acest hotel pt. ca agentiile romanesti am observat ca nu l-au avut in oferta nici anul trecut. Regimul de masa este all inclusive?
@eleonore - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Oct.2022 Jungle aqua park — scris în 11.10.22 de ux127412 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Nu iarna!!! — scris în 04.01.12 de sabina333* din PLOIESTI - nu recomandă
- May.2011 Ireprosabil! — scris în 21.09.11 de adyyy7 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Raiul pe pamant — scris în 21.12.10 de krysstyna din ARAD - RECOMANDĂ
- Nov.2010 Hotel super, restul e dezamagire... — scris în 09.11.10 de getty75 din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2010 Ceasul elvetian, sau cum arata un hotel PICKALBATROS — scris în 19.10.10 de costin1968 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Impresionant — scris în 18.07.10 de condoru din IASI - RECOMANDĂ