Julia Hotel3 / MENIU
Pret raport calitate, nu pentru cei cu standarde ridicate

Tocmai ne-am intors din Halkidiki statiunea Fourka, Hotel Julia.
Statiunea este foarte linistita ceea ce ne-a placut mie si sotiei mele mai putin fiicei mele care s-a cam plictisit. Hotelul este la 1km si jumatate de plaja nu cum scriu majoritatea agentiilor ca este la 350 m, ceea ce pentru fiica mea a fost un lucru nu prea placut dar pentru noi a fost ok. Sa incepem cu serviciile:
- Amabilitate, ospitalitate ok mai putin in ziua plecarii cand s-a terminat all inclusiv la ora 14 si pana a venit autocarul dupa noi pe la ora 15 si 15 min. doar apa era gratis.
- Curatenia era ok. dar din cauza vegetatiei si a lipsei de praguri la usi riscai noaptea sa te trezesti cu o soparla Jeko pe tine sau cu un gandacel care intra pe sub usa, mai erau ceva furnici dar cine le baga in seama chiar pe toate, se mai intampla si la case mari.
- Camera nu era mare, dotata cu doua pahare in mini bucatarie si unul de plastic in baie.
Pe noi nu ne-a interesat luxul ci doar sa fie curat si seara sa ai unde pune capul jos. Piscina curata dar prea mult clor in ea domnul Aristotelis se ocupa de treburile gospodaresti pe acolo, noi l-am numit mr. clorman.
Distractie nu prea este fiind un sat unde multe vile si case erau proprietate privata (case de vacanta ale grecilor), probabil nu era perioada lor de concediu, dar noi ne-am imprietenit cu o familie din Satu Mare si una din Pitesti cu care ne-am distrat forte bine, ne- a mai ajutat si ghidul nostru Andrei care ne-a ajutat sa facem atmosfera cu ghitara lui si care ne-a fost de mare ajutor pe tot parcursul sejurului.
- Mancarea a fost ok. variata mai putin unele feluri dar nu vreau sa fiu rautacios, poate nu le-am inteles noi bucataria. Un fapt jenant era ca in fiecare zi la pranz romanii erau deja la 12 si 45 de min. cu farfuriile in mana si incepea imbulzeala, fapt ce nu le-a placut multora, un tablou penibil, mancare era destula
Un lucru ce nu mi-a placut, era banda pentru muste deasupra bufetului cu mancare, o priveliste deloc placuta (nu cred ca nu aveau bani de aparate speciale pentru muste si nu sunt scumpe, eu personal cred ca sunt obligatorii acele aparate)
- La bar patroana Rania si Ianca faceau fata cu brio indiferent de numarul paharelor cerute/persoana, te servea intodeauna cu zambetul pe buze, cu inghetata a fost o mica problema (a ramas fara intr-o zi) dar in rest ok.
- Plaja era in unele locuri cu nisip iar in alte locuri cu pietris, nu era intrare lina ceea ce pentru copii nu era pre bine. Pe plaja nu erau toalete tebuia sa te descurci.
- Animatori, spectacole deloc. Deci una peste alta asa cum am si defint tilul la banii pe care i-am dat nu ne-am asteptat la prea multe artificii. RAPORT PRET-CALITATE OK. NU PENTRU CEI CU STANDARDE INALTE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (grig5grig); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.00390500 N, 23.38579800 E - neconfirmate încă
Adevar graiesti foarte bun pretul avand in vedere ca ati fost 3 persoane, copilul e marisor, cred, nu?
Da, fetita are 8 ani. Daca esti o persoana modesta, iti recomand acest hotel chiar daca nu are el 3 stele, dar linistea aceea si mirosul de rasina din spatele hotelului dimineta la cafea pe balcon era ceva foarte fain, si nu te speria de ce zic altii, nu este dracul asa negru precum pare la altii.
Buna anika asa este socratis era mr.clorman l-am incurcat cu hotelul cu numele acela.
- Jun.2022 O vacanta minunata. Multumim Rania — scris în 13.07.22 de Copilu58 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Superb — scris în 29.07.15 de doria din PITEşTI - RECOMANDĂ