BUN
Jaz Mirabel Beach Sharm
Tocmai ce ne. am intors de la jaz
Am fost aici din 05.04 pana pe 12.04 2023 cu plecare din Bucuresti, de fapt trebuia sa plecam din cluj dar sa anulat zborul si am plecat din bucuresti intr. un avion care facea escală si in hurhada deoarece erau turisti si pt aceasta statiune
despre SERVICII
Am avut zbor la 6.55 dim si la 8.50 eram in sharm, acolo ne. au ast[eptat] de la agentie ne. am urcat in autobuz noi am fost ultimii lasati.
Hotel frumos impunator. Dar receptioneri nepoliticosi, ne-au pus bratarile si au zis sa ast ora 14.00 sa primim camera
a fost nasol pt ca am pierdut prima zi din concediu in lobby ast [ast = astepți, probail - notă webm] camera deoarece nu primesti carduri si pt prosoape cum suntem noi obișnuiți la turci si pana ast camera stai la plaja. Nu! Aici prosopul il gasesti in camera si tot in camera il schimba intre orele 16-19 (noi cu un mic bacsis de 3 euro am avut prosoape la discretie)
Ma deranjat printre altele ca mereu ast bacsis si ca curatenia la piscine se facea dimineata pe la ora 9. Doua piscine sunt incalzile este foarte placut! Are gradini mari frumoase unde sa te plimbi de asta l. am si ales!
Noi am avut parte de toate anotimpurile! Am avut o zi de vant puternic, 3 zile de temperaturi de 34*, o zi de ploaie.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Noi am avut o camera standard in corpul L.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Are 2 restaurante un pt fam cu copii si altul plus 16. Este foarte oki. Doar ca la alcela cu copii se face coada si trebuie sa ast pt o masa sau chiar si la mancare uneori se face rand.
Macarea nu se repeta. Peste in fiecare zi, c. am lipsesc fructele de mare.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Seara muzica life sau in anfiteatru pt copii
Trimis de mrsmr* in 18.04.23 21:34:02
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mrsmr*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2024 Jaz Mirabel Beach o alegere pe care nu o regreti — scris în 13.04.24 de sempreturist din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Am fost in ianuarie — scris în 18.01.18 de pupila din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 O minunata primavara araba — scris în 31.03.15 de pelerin din IASI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Rezonabil, locul perfect pentru inceput de noiembrie — scris în 13.11.14 de cristian pinte din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Dezamagitor — scris în 01.11.14 de dana@2014 din BUCURESTI - nu recomandă
- Mar.2014 O experienta placuta — scris în 13.06.14 de Vasile MOJE din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Excelent — scris în 03.05.12 de bambinos din PLOIEşTI - RECOMANDĂ