EXCELENT
Mult asteptata vacanta in Egipt
Resortul se afla la 15 min de aeroportul din Hurghada, ne-am documentat cu ceva timp in urma despre acesta, l-am ales deoarece avea recenzii foarte bune pe toate site-urile, si nu ne-a dezamagit, va recomand acest resort cu mare incredere.
despre SERVICII
Intreg personalul foarte amabil, singurul minus as putea spune ca la masa in restaurantele principale ajung sa te streseze cu graba de a debarasa masa, nu prea poti sta linistit sa mananci ca vin si iti iau farfuria din fata de ex. daca te vad ca nu mananci.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am avut o surpriza foarte placuta, comparand cu alte locuri, tari pe unde am umblat, in camera se facea curatenie ZILNIC, schimbat asternuturi, prosoape, etc. Totul a fost perfect din acest punct de vedere, curat, aer conditionat, tot ce aveai nevoie in camera de hotel.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Foarte multumiti am fost si de mancarea din restaurante, am avut de unde alege, am gasit mancare si pe placul vegetarienilor (ca mine), dar si pentru ceilalti, peste, pui, vita, fructe de mare.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Marea fiind foarte retrasa, oamenii nu prea stateau pe malul marii la plaja. Poate din aceasta cauza nu prea au acordat atentie prea mare acestei zone si era destul de dezolant sa vezi pet-uri si pungi aruncate pe marginea apei. Era in schimb un golfulet in partea stanga unde puteai inota si face diverse sporturi acvatice.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Exista foarte multe activitati de relaxare si distractie mai ales la piscine, spectacole in fiecare seara, pacat ca din cauza restrictiilor covid la 22.30- max. 23, te trimit la culcare. ????
Trimis de ux122494 in 11.09.21 09:51:51
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux122494); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux122494: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 05304&hid=18563.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Văd c-ați fost „4 adulți” -- prețul indicat (1100 euro) este pentru o singură cameră (în care ați stat toți)?
Sau ați avut 2 camere, iar prețul total este de 2200 euro?
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux122494 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@webmasterX: am avut 2 camere, total 2200 eur
@ux122494: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
Buna. Sunt la un pas sa iau Jaz pt. aprilie dar te-as ruga sa ma lamuresti cu legatura cu laguna de langa a hotelului inchis. Cum e apa? Curata desi sunt vapoare in stanga? Corali spre capat sunt? Noi facem snorkeling. Sau spre capatul zonei de flux reflux a plajei Jaz este apa buna de baie, mai mare, curenti sunt? Merge de un snorkeling? Multumesc frumos, m-ar ajuta enorm detaliile astea.
@dnip: buna, laguna nu este foarte mare, apa a fost foarte curata, buna de baie si obligatoriu papuci de apa, pt ca pe fundul apei sunt si pietre. In capaul lagunei erau ceva vaporase si se facea kitesurfing. In rest marea era foarte retrasa, am mers efectiv pe mare cu apa care nu prea trecea de genunchi. Mai mult de cateva sute de metri nu am mers. incers sa incarc un video de acolo
- Aug.2023 Vacanta la 5 stele de nota 7 — scris în 28.08.23 de Turist2023 din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2023 Prima Vacanta in Egipt — scris în 23.06.23 de G@2 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Un hotel excelent — scris în 13.03.23 de ValiEnciu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Un hotel unde iti doresti sa te mai intorci — scris în 08.12.22 de ux127869 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Merita — scris în 02.07.22 de alex_coly din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2021 In Egipt pentru prima data, dar mai mult ca sigur nu ultima… — scris în 28.11.21 de Iulia_euxin din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Fabulos!!! — scris în 17.11.21 de crinatoader din CONSTANțA - RECOMANDĂ