Albufeira, Portugalia o zona de o frumusete salbatica plina de flori si de plante exotice. Albufeira este renumita in lume pentru plajele sale cu nisip fin si apa cristalina unde restaurantele pastreaza specificul de ruina imbinat armonios cu elemente moderne specific portugheze.
Hotelul Janelas Do Mar sky scrapper-ul statiunii il poti recunoaste de la mile distanta. Singurul de acest fel din statiune Janelas do Mar este situat pe coama unui deal si e compus din trei blocuri gen zgaraie nori.
Apartamentele foarte spatioase sunt complet utilate de la desfacator de conserve, vin, bere, la frapiera au tv si safe (extra pay). Doua balcoane foarte mari, unul la living si unul la living room. Nu este aproape de ocean.
In Albufeira noaptea este rece deci va trebuie un plover chiar si vara pentru ca magazinele de pe strip (centru) vand in general tricouri si chiloti tanga.
Mancarea este la SuperDino la 300 de metri de hotel ieftina si foarte gustoasa.
Portugalia este o tara predominat agricola si nu prea au mancare modificata (puii sunt galbeni ca la noi la tara). Vinul este extraordinar si e in jur de 1.20 la 3 euro.
Nu va recomand bauturile gen whisky care nu-s de aceeiasi calitate ca-n Eire sau UK. Apropo cameristele si maintenance sunt moldoveni deci comunicarea nu e o problema.Hotelul are microbuz care circula dupa un orar stabilit in prealabil.
Nu trebuie sa platiti suplimentar pentru TV-ul din camera, poate fi pacalit cu o telecomanda universala sau cu scobitori.
Trimis de Ciprian_74 in 10.10.12 23:45:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PORTUGALIA. A mai fost în/la: Fatima,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ciprian_74); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.09879757 N, -8.23614120 W - neconfirmate încă
pretul (1295) l-ai trecut tot in lire sterlline? Sau o fi in euro, de data asta?
@webmaster: De obicei in Irlanda platim in Euro doar in Sharm El Sheik am platit in sterline pentru ca proprietarul apartamentului era british.
by webmaster: multumesc, am actualizat info in caseta tehnica.
Ai te rog insa in vedere pe viitor acest lucru: specifica si moneda (eur, usd, lire etc), nu doar numarul ce reprezinta c.v pret sejur