Jamme guesthouse, un colt de paradis din Vang Vieng
Am ales locul pentru locatie, la marginea satului, cu o vedere magnifica asupra muntilor, langa rau, pesteri, un loc odihnitor (ca am avut noi parte de peripetii legate de pomana de 20 ani a cuiva, asta e alta poveste)
Prima oara cand am ajuns am primit o camera la parter, dar noi doream una la etaj, pt view si cand am cerut-o, am primit-o! Camera de la parter era un pic mai mare si mai moderna, dar noi voiam sa ne trezim cu muntii in fata ochilor si am ales sa ramanem sus!
Camera mare, are 2 paturi duble, plase pt tantari, prosoape, sapun, peruite de dinti, 1 masa mare pt depozitare (nu are dulap haine).
NU are televizor, dat wi-fi functiona foarte bine in camera, si nu are frigider, dar nu ai nevoie, seara e racoare, esti la munte!
Presiunea la dus nu era grozava, dar faceai un dus rezonabil cu apa calda.
Jammee, propietarul e singurul care vorbeste engleza din casa, si singurul care face treaba (gradinar, ospatar, bucatar, sofer), de aceea il gasesti doar dimineata pe acolo, in rest, umbla!
Are de vanzare cele strict necesare de baut la preturi bune, ca in oras la magazin; apa 1,5 l-5000 k, berea 10000 k, / daca nu e nimeni, iti iei singur din frigider si pui banii pe birou, sau scrii in caiet si platesti la sfarsit!
Are un panou cu ce ofera ca servicii, dar e vechi, necorectat ca si preturi, si negasindu-l, nu poti afla prea multe de la el!
E de treaba, dar e cam ametit, si umbla mult! Nu are restaurant, dar are ceva in meniu pt pranz/cina din oras (pizza, burgeri), care vin acasa!
Micul dejun e simplu, dar gustos - paine, unt, gem, ceai, cafea, oua -omleta e grozava, cu legme din gradina lui! Ceai si cafea iti faci singur, pe hol sunt aparatele, le gasesti doar la micul dejun.
Pe noi ne-a ajutat in ziua plecarii, cand nu venise masina dupa noi, ca sa plecam catre Vientianne, si a sunat el, a vorbit, si a aparut cineva intr-un final!
Daca vreti sa vorbiti cu el despre excursii, transport, prindetil dimineata la micul dejun si intrebati-l, e altceva cand face pt clientii lui si probabil ca e bine, dar preturile afisate erau mai mari ca in oras, de aceea noi am plecat cu altcineva, pt ca pe el nu l-am gasit si nu stiam ce ofera!
Noua ne-a placut mult aici, si daca nu nimeriti o 'pomana de 20 ani. totul va fi perfect!
Trimis de andreea72 in 06.12.15 16:52:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 18.91642300 N, 102.44608100 E - CONFIRMATE
@andreea72 - rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=19741.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
===
Mutat în rubrica "Jammee Guesthouse [Vang Vieng, Laos], destinații diverse #" (nou-creată pe sait)
@webmaster26 - 18.91642300,102.44608100
Faina vederea care face toti banii. Abia astept sa citesc impresiile de calatorie despre niste locuri atat de putin cunoscute