Hotelul este situat central, in diagonala fata de biserica si cu vedere directa la mare dar in apropiere de piateta unde vara se trag niste concerte mult prea zgomotoase. Am ajuns aici pentru ca in faimosul Nei Pori totul era mort desi afara erau 28 de grade si in apa 23, clientii nu mai erau si deci ne-am gandit logic unde mai gasim deschis? In paralia Katerini sigur, si am ales acest hotel pentru ca si aici cativa metri mai incolo nu mai era nimic deschis.
Intrarea in hotel se face prin spatele sau pe o straduta perpendiculara pe hotel Regina Mare. Curtea din spate extrem de frumoasa bine intretinuta cu gazon si palmieri si flori dar si pomi fructiferi gutui si babyRodie.
Camera frumoasa cu mobilier de calitate superioara insa un pic cam inghesuita pentru gustul meu insa pentru o noapte a mers. Baia de 4 mp curata si cu de toate, cabina de dus ermetica uscator.
In camera ac nu split, tv lcd LG cu muuuulte programe dar unul singur din Ro cel mai rusinos posibil TVRI.
In pret a fost micul dejun bun indestulator si nu pot sa va spun daca a fost la fel pt ca am stat doar o noapte. Cafeaua ca peste tot cam chioara.
Marele neajuns al acestui hotel este zgomotul, fiind pe strada principala si langa piateta, vara e zgomot pana noaptea tarziu, desi are termopane de buna calitate tot se mai aude o motocicleta sau un motor de masina.
Personalul dragut stiu engleza bine si rup si trei expresii in romana
Trimis de Cristina67 in 11.10.09 13:42:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki , Salonic , Corfu , Thasos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristina67); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2024 Vacanta minunata — scris în 19.06.24 de ux134398 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Dezgustător — scris în 19.07.23 de ux129841* din RO - nu recomandă
- Aug.2016 Conditii bune DAR organizare dezastruoasa — scris în 13.08.16 de Aladin82 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Vacanta mea frumoasa — scris în 05.08.14 de vijustelu din NASAUD - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Hotel Ioni,o locatie placuta! — scris în 27.01.13 de mimisor din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Vacanță transformată în circuit — scris în 31.08.23 de Ginanecula din PLOIEşTI - nu recomandă