Am petrecut Revelionul aici si spun cu toata sinceritatea ca nu m-as intorce acolo pentru nimic in lume.
Initial am fost cazati in camere foarte vechi cu baia renovata (desi platisem camere complet renovate)
Camerele si baia sunt foarte mici si au un miros greu. Atitudinea personalului si mancarea, insa, au fost punctele (extrem de) slabe ale sejurului.
Am retrait momentele de glorie ale comunismului cand se statea la coada pentru un ou si o felie de paine.
Nu recomad acest hotel nici macar pentru o seara. Sunt convinsa ca la numai 4 km, in Arbanasi, gasiti pensiuni sau hotelui cu adevarat primitoare.
Trimis de siustina in 04.01.11 14:01:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Balchik
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (siustina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
siustina
Poate ai timp sa detaliezi ceea ce ne-ai povestit si noua, de exemplu spuneai ca initial ati stat in camere vechi, apoi v-ati mutat in cele renovate? Care este diferenta dintre ele?
Despre masa de Revelion ce ne poti spune, cum au fost preparatele? Personalul de ce s-a purtat urat?
Am aprecia aceste amanunte si cred ca ar prinde bine pentru cei care doresc sa calatoreasca acolo.
- Jun.2015 O surpriza destul de placuta — scris în 20.03.16 de ancutza26 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Oribil, nu va duceti la acest hotel — scris în 09.01.14 de rbt1985 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Evitati acest hotel! — scris în 09.09.11 de Ruxxandra din BUCURESTI
- Apr.2011 Nu vom mai merge la acest hotel! — scris în 27.08.11 de Rina70 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2011 De evitat — scris în 20.01.11 de dandi din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2010 Interhotel Veliko Tarnovo — scris în 18.01.11 de Maria A din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Nu m-am asteptat — scris în 01.09.10 de fanespoitorul din BUCUREșTI - RECOMANDĂ