Buna! Am fost în perioada 11-18.08.2015 cazati la acest resort, dupa ce ne-am plans de conditiile de la hotelul unde aveam initial rezervare. Am fost primiti frumos, am asteptat 10 min pana au verificat daca camera era in regula, după care am primit o suită junior, intrucat camerele cu piscina proprie erau ocupate in totalitate. Plaja am facut putin mai in faţă, unde costul a două sezlonguri era de 5 euro, cu umbrele si masuta. De la supermarketul din zona ne-am luat pe plaja, bere, apa, suc, alune, fructe, etc.
Prin intermediul agenţiei am achizitionat o excursie pana la Golful Mirabello, unde ne-am plimbat cu vaporul, am vizitat Insula Spinalonga si am servit pranzul pe vapor.
La întoarcere am facut o oprire in Agios Nikolas de unde ne-am luat suveniruri si am mancat inghetata.
Hotelul Insula Alba Resort and Spa este superb, foarte curat, personalul este amabil, serviabil. Imprejurimile sunt frumoase, este foarte curat si seara ai unde sa te plimbi, chiar daca nu esti in centru.
Mancarea foarte buna, aveai foarte multe feluri de mancare, sucuri proaspete, fructe, înghetata, prajituri, etc.
Intr-una din zile am luat autobuzul si ne-am petrecut toata ziua in capitala Herssonisos, am mancat, am vizitat si am facut cumpărături.
La piscina am stat in prima zi de cazare, insa avand in vedere că eram la mare, am preferat să stam pe plaja.
Eu zic ca se merită, a fost superb, de 5 stele.
Va pup
Trimis de alexandrac in 19.10.15 10:32:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki, bratul Kassandra
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexandrac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.33678900 N, 25.34205400 E - neconfirmate încă
@alexandrac -
”o excursie pana la Golful Mirabello, unde ne-am plimbat cu vaporul, am vizitat Insula Spinalonga si am servit pranzul pe vapor.
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
===
@alexandrac: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@alexandrac -
”... ne-am petrecut toata ziua in capitala Herssonisos...
Cred că ai vrut să spui Heraklion... Că Hersonissos nu e capitală.
Felicitari pentru vacanta reusita si succesul cazarii. Si mie mi/a placut zona Hersonissos, noi am stat undeva sus pe deal la niste vile, am scris si eu despre ele. Alegeri inspirate si vacante frumoase!
@Costi: Scuze, ai dreptate ptr mine Herssonisos a fost capitala
@calatorul50: Iti mulțumesc ptr gândurile bune. La mai multe vacante reușite
Cum, doar 1200 de euro pt 2 persoane, cu toate taxele incluse si la all inclusive?? E grozav!!!
Stie cineva daca in a doua decada a lui iunie este apa suficient de calda? Multumesc!!!
Cer mii de scuze, am vazut ulterior ca e vorba de demipensiune... Era, de fapt, logic, la acest pret... Oricum, imi pastrez aprecierea... grozav... Poate imi oferiti si mie pe privat datele de contact ale agentiei de turism, daca este permis!!! Multumesc...
@Mihai Andrei - anul trecut eu am facut baie in 20 mai fara probleme. Apa avea cam 22 grade. La mijlocul lui iunie cu siguranta este mai calda.
Pana in 1200 euro cu all inclusive si cu toate taxele incluse gasesti destule hoteluri bune.
Ex. Iberostar Creta Panorama 4* : amfostacolo.ro/oferte-spe ... &sid=1383#O1147
sau
Aldemar Knossos Royal 5* amfostacolo.ro/oferte-spe ... 7&sid=3666#O174
Dar sunt altele si mai ieftine.
@Andox - Multumesc ff mult!! Esti un dragutz... M-am asezat deja pe studiu!!!
- Jun.2015 Un hotel inutil — scris în 04.07.15 de peterr din BUCURESTI - nu recomandă