La intoarcerea din concediu, pe traseul avut prin Ungaria, in imediata apropiere de granita Croata, am oprit impreuna cu familia sa luam masa.
Era undeva pe la ora 11 dimineata, o ora destul de tarzie pentru un mic dejun si mult prea matinala pentru un pranz.
Foamea insa ne-a facut sa tragem la un hotel restaurant frumos de pe marginea drumului 7, in apropiere de Zalakaros si care se numea Berényi Fogadó.
Asezati la masa, am fost abordati de un ospatar care, probabil vazand ca rasfoim meniurile scrise in limba romana, si-a dat tot concursul pentru a ne face sa ne simtim cu adevarat prost.
Tratati cu aroganta, smuls meniu din mana, vorbit in scarba... Un tacam intreg de gestica, tonalitate si zeflemea care ne-au facut in mod evident sa ne ridicam de la masa, sa ne reasezam in masina si sa ne vedem de drumul nostru, lasandu-ne pregnanta in minte ideea ca, pe banii tai, poti fi scuipat in fata, fara nici un fel de retineri.
Trimis de sergotrro in 28.08.14 10:00:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sergotrro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sergotrro: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mulţumim pentru.. ăăă..sesizare, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare
Conform Regulamentului AmFostAcolo, articolul va fi publicat fără note, întrucat nu aţi beneficiat efectiv de serviciile acestei unităti de alimentaţie publică.
- Aug.2015 Timisoara-Budapesta numai pe autostrada — scris în 12.08.15 de machetrei din BRAILA - RECOMANDĂ