O mare dezamagire!!!
Am fost in acest hotel pe 10 Iunie si sunt de acord cu parerile negative ale celorlalti turisti. Am stat la parter cu vedere la piscina desi platisem seaw view la receptie ni s-a explicat ca acest hotel este plin si nu ne pot schimba camera. Condițiile nu sunt de 5 stele sub nici o forma, la noi in camera mirosea a igrasie si am dormit alături de furnici, gandaci, omide si paienjeni pe care fetița mea de 1an jumate le prindea si se juca cu ele.
Am fost iar la receptie si i-am rugat sa-mi de-a o soluție de insecte contra cost doar sa-mi protejez micuta de aceste vietuitoare nedorite in camera noastra. Răspunsul lor: "pădurea este aproape de hotel iar aceste insecte sunt si in camere si in hotel si nu au cum sa mă ajute".
Mâncarea nu a fost diversificata dar aveai ce sa-ți alegi, nu mureai de foame.
Plaja plină de pietre nu puteai intra in mare fara papuci in picioare.
La demipensiune aveam bauturile asigurate doar la micul dejun la cina le plateai si nu erau ieftine deloc. O sticla de vin 12 EUR.
Curatenia in hotel lasa de dorit deși se făcea curatenie in camere zilnic, era de mantuiala.
Nu va recomand acest hotel sub nici o forma este plin de praf, insecte si izolat de oraș. Seara nu aveti unde sa va plimbati nu exista o așa zisa faleza ori promenadă. Cel mai apropiat sat se afla la 2 km unde se găsesc câteva taverne si 2,3 magazinase nimic deosebit.
Noi am fost cu masina si am putut sa ne plimbam pe insula.
Trimis de Elidavidel* in 18.06.14 22:00:33
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elidavidel*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Elidavidel: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
12 EUR pentru o sticla de vin la un restaurant, la hotel de 5*, mi se pare rezonabil. Pana la urma, la noblesse oblige
@andreeaingrid: Si eu cred ca ar fi rezonabil la 5* dar repet acest hotel nu avea așa ceva!!!
- Jun.2014 Evitati Ilio Mare - evitati Skala Prinos — scris în 22.06.14 de Alina Liliana din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Nu recomand celor care vor vacanta fara nervi — scris în 10.06.14 de injurullumii din CONSTANTA - nu recomandă
- Sep.2013 Eu am fost si mi-a placut!!! — scris în 27.08.14 de anitutza din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un hotel frumos — scris în 26.07.14 de dany77 din BUCHAREST - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotel de 3 stele nicidecum de 5 — scris în 15.07.13 de Valery din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Raport bun servicii / pret — scris în 28.06.13 de lllucian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Ireprosabile conditii — scris în 18.06.12 de schumizeu din BUCURESTI - RECOMANDĂ