Afyon din nou Ikbal Termal
Dupa aproape 2 ani fara cateva zile am ajuns din nou la Afyon. Asa cum am mai spus in alte comentarii eu optez ptr aceasta zona atunci cand merg in Antalya.
Ikbal termal ramane un hotel foarte bun.
Conditii de cazare foarte bune, pret ok dc il iei din timp, mic dejun ok ptr ultimii 300 km care iti mai raman pana in Antalya.
Ofera piscine interioare cat si exterioare spatii de joaca ptr copii.
In oras sunt multe magazine chiar de marca cu preturi cu mult sub ce gasim la noi in tara.
Dupa parerea mea ptr cei care isi iau cazare intermediara spre Antalya este mult mai bine de oprit aici decat la Kutahya sau chiar Istanbul...
Trimis de M'Liviu in 11.09.17 04:06:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (M'Liviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Ikbal Thermal Hotel & Spa, AFYON" (deja existentă pe sait)
Buna ziua! Cum ati facut rezervarea pt ca pretul este f mic fata de cel de pe un foarte cunoscut site de rezervari? Multumesc
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
@ginette: buna ziua. Rezervarea am facut o de pe booking acum 2 luni de zile. Cam asa am platit si acum 2 ani. Aproximativ pana in 50 euro cazare pe o noapte 2 ad cu mic dejun
- Jun.2015 Afyon o noapte frumoasa — scris în 04.07.15 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ