Am fost si noi la acest hotel la inceputul lunii iulie si as vrea sa va povestesc experienta noastra la acesta.
Hotelul este ok din punctul de vedere al curateniei si al privelistii.
Am avut o experienta neplacuta cu cei de la receptie in sensul ca desi platisem o camera cu sea view au incercat sa-mi dea o camera cu vedere la gradina spunandu-mi ca pe voucherul de rezervare era trecuta o dorinta si ca nu platisem in plus pentru sea view. In cele din urma s-a rezolvat si am primit camera pe care mi-o dorisem cu o priveliste minunata la marea Mediterana si palmieri.
Am avut un sejur placut, foarte cald, au fost 35 grade afara si 28-29 grade la mare si piscina.
S-o iau cu inceputul si sa incerc sa punctez toate aspectele.
Piscinele ok, pe toate adancimile si desi era destul de aglomerat, mai gaseai locuri chiar si mai tarziu, cred ca este singurul hotel din Turcia la care am fost si la care mai gaseai si pe la ora 11 locuri la piscina.
Marea are o intrare destul de abrupta, in sensul ca la 2 metri de plaja iti vine apa am pana la piept. Plaja are multe, foarte multe pietricele la intrare.
Pontonul este cam mic, dar cred ca este asa pentru ca apa este foarte adanca si nu cred ca se putea construi mai lung.
Gradina este foarte frumoasa, are multe tipuri de palmieri, ficusi, mandarini, banani, maslini si am vazut pe la mini-club si rodii.
Mancarea este ok, dar nu atat de variata si cat am stat noi au fost cam aceleasi feluri in fiecare zi. Gaseai ce sa mananci, nu ramaneai flamand. Fructe au fost din abundenta. Multe dulciuri si muuuulte feluri de baclava. Bauturile, asa si asa, cateva din import, restul autohtone.
Cel mai mult m-a impresionat atentia pe care o dadeau copiilor si mini-clubul. Puteai sa stai toata ziua la piscina de la mini-club pentru ca era multa umbra si verdeata. Mini-clubul este situat in fata hotelului pe lateral, in gradina.
Bineinteles ca erau rusi cam 80% ceea ce insemna ca in primul rand toata lumea ti se adresa in rusa si apoi in engleza. Romani erau destul de putin, mai multi basarabeni.
Una peste alta a fost un sejur placut si m-a impresionat faptul ca de ziua mea, care a fost in timpul sejurului, am primit o felicitare, un platou cu fructe si prajituri si o sticla de vin.
Trimis de laurak in 22.07.14 11:51:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurak); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bine ai revenit din frumoasa turcia. Multumim ptr impresii am dori si ceva poze dc se poate de la mini club ptr cei mici. Ceva impresii despre restaurantele cu rezervare daca ai fost. Si servirea din loby bar. In septembrie plecam si noi cu cel mic si inca un cuplu. Asteptam sa fie totul ok ptr toate varstele. Multumim
@m liviu:
La restaurantele cu rezervare nu am ajuns pentru ca nu primeu copii la toate. Stiu ca era 5 sau 6 euro pe persoana rezervarea.
Am sa incerc sa pun si cateva fotografii in curand.
La lobby bar am fost, este deschis 24 din 24 si este ok. Aceleasi bauturi ca peste tot in resort. Anul acesta am baut niste cocktailuri mai bune decat la alte hoteluri din Turcia. Iti recomand mojito.
Noi am fost cu copiii la mini club doar la piscina cu tobogane, pentru ca sunt micuti si nu vorbesc engleza sau rusa ca sa-i las acolo. Dar tot timpul veneau animatorii la noi si ne spuneau programul din ziua respectiva de la mini club. Alti parinti isi lasau copiii si ii luau la pranz.
Cel mai deranjant lucru este ca toti ti se adreseaza la inceput in rusa, nici macar in turca nu incep conversatiile.
- Jul.2019 Nota 20 — scris în 07.08.19 de manitu din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Teapa — scris în 20.08.18 de SRGC* din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2018 Vacanta la ICSantai - rectificari importante — scris în 18.07.18 de nana72 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Vacanta cu copiii — scris în 10.02.19 de georgerizescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Recomandat familie cu copii — scris în 20.10.18 de Robert82 din CLU-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O experienţă plăcută — scris în 10.07.18 de george78* din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Sejur excelent — scris în 06.07.18 de crapu24 din BRAILA - RECOMANDĂ