De la intrare am fost primiti foarte ok, formalitatile de cazare au fost foarte rapide iar personalul de la receptie ne-a dat toate informatiile de care am avut nevoie. Am stat la ultimul etaj al hotelului, camera era destul de mica dar cand ieseai pe balcon si vedeai privelistea, uitai de camera! Un alta neplacere a fost caldura din camera, mai ales ca eram la ultimul etaj... Pe holuri daca nu te miscai repede, riscai sa lesini de caldura. Aerul conditionat era functional numai intre anumite ore, iar seara dadea un aer nici cald nici rece.
In ceea ce priveste restaurantul si mancarea nu am reprosuri. Era foarte curat si mancare la discretie, incepand cu salate, gratare si terminand cu peste si fructe de mare. Nu mai are rost sa va spun despre desert pentru ca aveau cateva mese pline cu dulciuri de toate felurile iar fructele nu lipseau de la nici o masa. Chelnerii au fost amabili si nu au acceptat niciodata bacsis, ceea ce ne-a mirat.
Piscina era foarte mare, curata dar gaseai foarte greu loc, asta pana ne-am prins noi cu trebuia sa facem. Unul din noi se trezea la 7 dimineata, cobora la piscina si punea prosoape pe 2 sezlonguri. Asa aveai locul asigurat si nu trebuia sa te grabesti sa ajungi la piscina. In timpul zilei animatorii faceau o super atmosfera, cu jocuri, dansuri si concursuri.
In fiecare seara era spectacol pentru copii si apoi pentru adulti (numere de magie, dansuri, circ, etc). Noi am prins in vreo 2 seri si meciuri si au instalat un videoproiector si scaune langa piscina, iar atmosfera a fost foarte frumoasa.
Ca sa inchei, recomand cu cea mai mare incredere acest hotel, si familiilor cu copii si celor fara!
Trimis de Bubu27 in 13.02.12 16:09:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadasi
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bubu27); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Bubu27: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
La 5* aer conditionat, cu program?! La suuuuper statiunea asta?
Atunci care mai este diferenta de la 2* la 5*, ca de cel de 3* eu una nu ma pot plange fiind functional zi/noapte.
Urat din partea lor, fiindca nu-i usor sa rezisti la acele temperaturi.
"Aerul conditionat era functional numai intre anumite ore, iar seara dadea un aer nici cald nici rece. "... ca si maria55 am belit si eu ochii si am mai citit odata ca am zis ca mi-au amortit ochii de gerul de afara... Eu as schimba din titlul impresiei... cu toate ca vad ca parerile sunt impartite: http://amfostacolo.ro/hotel.php? d=ic-santai-kumkoy--belek&id=81
@vlado2: Va raspund aici amandurora. Da, ati citit bine, aerul conditionat era furnizat doar in anumite intervale orare!! Ni s-a explicat ca sistemul AC este centralizat, deci mai pe romaneste "va dam noi aer rece cand avem chef"! Eu cunosc acest minunat sistem, peste care am dat si la "minunatul" hotel IAKI! Si din cate am mai aflat, mai toate hotelurile din Turcia, si nu numai, au acest sistem. Daca ati observat, pe balcon (sau afara, dupa caz) nu au unitati ale AC-ului, iar unitatea din camera nu prea seamana cu aparatele de AC care le avem noi in casa, birou, etc. Recunosc ca nu a fost exagerat de cald in camera, si nici nu ne-am petrecut zilele stand in ea, iar noaptea dormeam cu geamul de la balcon deschis.
- Jul.2019 Nota 20 — scris în 07.08.19 de manitu din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Teapa — scris în 20.08.18 de SRGC* din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2018 Vacanta la ICSantai - rectificari importante — scris în 18.07.18 de nana72 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Vacanta cu copiii — scris în 10.02.19 de georgerizescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Recomandat familie cu copii — scris în 20.10.18 de Robert82 din CLU-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O experienţă plăcută — scris în 10.07.18 de george78* din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Sejur excelent — scris în 06.07.18 de crapu24 din BRAILA - RECOMANDĂ