Am fost in iunie pentru prima oara in Turcia (in fiecare an incercam sa vedem o alta destinatie) si am fost incantati de conditiile oferite pentru pretul pe care l-am platit.
Camerele nu sunt luxoase dar sunt curate si au mocheta pe jos un lucru bun cand ai un copil de 5 ani. Minibarul este umplut zilnic cu bere, suc (cola si fanta) la doza, apa plata si minerala cate 2 din fiecare. Exista vitamin bar cu suc de mere si portocale (in peroada in care am fost noi) in partea opusa a restaurantului langa centrul spa.
Mancarea este foarte buna si variata, multe fructe si prajituri. Sucurile sunt de dozator (nu sunt stralucite dar cu gheata merg), berea si vinul noua ne-au placut.
Piticul a fost incantat de topogane si de mini disco.
Singurul lucru care nu ne-a placut au fost pietrele de la intrarea in apa si faptul ca la 2 m de mal apa era foarte adanca 1,5 m (stiam asta inainte de a pleca).
Multumesc celor care au scris pe forum despre hotel am avot o vacanta asa cum ne-am dorit. Sa vizitati Kemerul, Aspendos-ul si cascada kuns... sunt frumoase.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (razvanr); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2019 Nota 20 — scris în 07.08.19 de manitu din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Teapa — scris în 20.08.18 de SRGC* din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2018 Vacanta la ICSantai - rectificari importante — scris în 18.07.18 de nana72 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Vacanta cu copiii — scris în 10.02.19 de georgerizescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Recomandat familie cu copii — scris în 20.10.18 de Robert82 din CLU-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O experienţă plăcută — scris în 10.07.18 de george78* din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Sejur excelent — scris în 06.07.18 de crapu24 din BRAILA - RECOMANDĂ