am dormit o noapte in acest hotel in drum spre polonia intr-un circuit organizat (prost!!) de o agentie pe ruta polonia-tarile baltice -sankt petersburg. hotelul este in primul rand f. f. bine asezat, la 10 min. de centru, la 0,20 km de Piata Eroilor si de alte puncte de interes din oras (muzee, strand, gradina zoo, etc.) pe str. Dosza Gyiorgy 106.
hotelul are 139 camere complet renovate, cu mobilier nou, simplu si functional cu televizor LCD, telefon, aer conditionat si acces gratuit la internet in camere si hol. baia e renovata, curata, cu dotarile necesare (inclusiv uscator de par!) dar cu doar 2 (doua) prosoape (unul de persoana), e drept, mari. paturile sunt inalte (stilul ibis!) dar extrem de confortabile.
micul dejun a fost variat si indestulator, ca mai mereu in capitala ungara (pt. mine!); s-a renuntat (har Domnului!) la panda personalului asupra calatorilor infometati si asta am observat-o peste tot anul acesta; fie au obosit s-o faca, fie ne-am mai obisnuit si noi sa nu ne mai indesam in genti mancare la micul dejun!!
la receptie personal amabil si vorbitor de lb. engleza.
voi reveni cu placere.
Trimis de paula mirela in 16.07.13 21:01:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: am mai fost in tranzit de multe ori si pt. ca nu am stat niciodata la acelasi hotel e greu de zis.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (paula mirela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2015 Ok! — scris în 28.06.15 de Tmario din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Incantator — scris în 18.02.13 de albisoara din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Multumit — scris în 24.08.12 de gabibert din DEVA - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Frumos — scris în 21.02.13 de GabrielaG din BRASOV - RECOMANDĂ