Am stat la acest hotel 2 nopti in Iunie 2008. Ce stiam despre lantul Ibis s-a adeverit: camera basic si simpla ce serveste nevoilor de baza ale unui turist… fara fite dar aproape tot ce-ti trebuie.
Totusi in Amsterdam si Ibis este scump. Pe atunci am platit in jur de 110€/noapte, single fara mic dejun. Camerele sunt renovate, cu parchet nou si mobilier de asemenea. Tot in camera TV LCD si un birou cu minibar. Nu au fierbator de apa si vestitele pliculete cu ceai/ness. Baia si ea cu mobilier renovat, de dimensiuni rezonabile si dus incapator. Internet scump (din ce imi aduc aminte oferit de un hot-spot al unei firme de telefonie mobila... ceva la 5€/ora platibil cu cardul). Am avut camera cu vedere la un canal din spatele hotelului si a fost foarte relaxant si linistit. In cazul in care stati la acest hotel cereti o astfel de camera.
Un lobby generos, cu personal amabil. Pe holuri si la receptie parca arata ceva mai vechi si ponosit. La bar preturi olandeze, restaurantul nu l-am incercat. Mic dejun bun, undeva la 15€/persoana.
Hotelul este pozitionat cam la 20 minute de mers pe jos de centru (sa zicem Dam Square). In cazul in care nu aveti chef de o plimbarica, la aprox 5 minute se afla statia de metro si tramvai Waterlooplein.
Avand in vedere ca Amsterdamul ofera hoteluri foarte scumpe, nici acest hotel nu face exceptie. Daca intre timp datorita crizei a mai scazut ceva din pretentii poate fi un hotel excellent pentru un city break la Amsterdam. Desi fratele sau de la Gara Centrala este mult mai cautat va asigur ca Ibis City Stopera este o alegere mai buna.
Trimis de molko* in 29.04.10 00:35:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (molko*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 52.36999877 N, 4.90763783 E - neconfirmate încă
- Feb.2011 Hotel super-ok — scris în 28.03.11 de station5* din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ