Oricînd la Iberostar Selection Royal El Mansour!
Oricînd aș mai merge la Iberostar.
Un hotel de 5 stele, curatenie, mâncare, ospitalitate, distracție totul la superlativ.
Echipa de divertisment de nota 20.
Hotelul are o gradina foarte frumoasa plina cu flori, întreținuta, plaja curata.
Șezlonguri pentru toata lumea (nu trebuia sa lași prosop pentru a avea șezlong mai tarziu), intrarea lina în apă, dar cu multe scoici la intrare. Asta m-a nemulțumit nu am gasit scris despre acest lucru, fara papuci pentru apă era mai greu. Băuturi foarte bune, ceai, cafea, sucuri naturale, mancarea foarte buna si în fiecare seara alta tematica. Divertisment atat pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Tot personalul foarte ospitalier, mereu cu zâmbetul pe buze.
Trimis de viorance in 04.07.23 20:19:38
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (viorance); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Iberostar Selection Royal El Mansour Resort, MAHDIA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Poate reușești să ne scrii mai multe despre acest hotel -- pare un hotel bun
@viorance:
”DATE SEJUR
DEC-2022
DURATA: 7 nopți
Familie
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 1330 €
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
CAM: DblStd
REGIM MASĂ AI
Puţin probabil să fi fost în Tunisia în decembrie. Sigur este o greşeală.
”Șezlonguri pentru toata lumea, intrarea lina în apă
Cu toate acestea, văd că ai notat plaja cu doar 70%. Ce te-a nemulţumit?
Pozele sunt luate între 1 și 6 iunie - 2023 -- am modificat data sejur în „IUN-2023”
@webmasterX: da sunt bune coordonatele!
@viorance: Bună ziua. Mi-a plăcut review-ul dumneavoastră și aș dori dacă se poate să-mă ajutați cu niște sfaturi (orice informație e binevenită) legate de Mahdia (urmează să merg în concediu acolo, cazare la hotel Primasol El Mehdi) pe adresa [...]. Vă mulțumesc!
@sir_c07: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor de tip date personale (nume, numere de telefon, adrese de mail etc) — sunt interzise, de ceva timp, și de lege. Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.
Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (click pe „pliculeț”).
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.