Vacanta de 5 zile, 2 persoane
Incep prin a va spune ca ne place sa calatorim, am vizitat multe tari, multe hoteluri. niciunul nu a fost ca si descris sau ca in imaginile de prezentare, insa avand cat de cat experienta am sa va descriu putin vacanta din Tenerife 2011.
Cred ca a fost cea mai ieftina vacanta in care am fost, nu-mi amintesc exact suma insa nu am platit mult pentru ce a oferit.
Hotelul-foarte ok, curat, camere spatioase, mancare buna, variata, bautura din regim all inclusive ca peste tot dozator (la sucuri):(. piscina-ok, diverse activitati dimineata si seara la piscina pentru copii sau adulti (in limba spaniola, engleza, germana), plaja-ok si nu foarte departe de hotel, restaurantele de pe plaja-ieftin, ieftin, ieftin cu 10€ puteai manca un platou imens de fructe de mare foarte bine pregatite.
Atractii turistice:
Loro Parque-spactaculos, merita toti banii, am vazut cel mai frumos spectacol cu orci si delfini. noi am ajuns la parc cu o masina inchiriata (16 €/zi) acesta aflandu-se in cealata parte a insulei fata de pozitia noastra de cazare si la intoarcerea de la parc am luat-o pe traseul Teide si l-am vizitat si pe acesta. ca impresie despre Teide... mie imi place ceia ce este viu insa nu regret ca am vizitat vulcanul.
Los Gigantes-o excursie de aprox 5 ore cu barca unde poti vedea delfinii Royali si Tropicali, ancoreaza langa stancile din Bay of Masca, mie mi-a plaut foarte mult, as repeta insa sotului i-a fost tare rau
The Siam Park-nu a fost cel mai frumos parc vizitat dar are farmecul lui
Cumparaturi... nu am avut timp si nici nu am intalnit un mall in calea mea pentru a ma aventura
Langa hotel era o piata, o zona comerciala de unde iti puteai cumpara cate ceva ca sa nu pleci cu mana goala, tigari, bautura si parfumuri lipsite de taxe, haine, etc.
Am de gand ca anul acesta sa repet experienta si cu un grup de prieteni. Vom alege acelasi hotel si ceva mai multe atractii de vizitat daca ne va permite timpul.
Trimis de roxy_moise in 29.05.13 01:34:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roxy_moise); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 28.07646741 N, -16.73146963 W - neconfirmate încă
@roxy_moise: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
pe viitor n-ar fi însă rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".
S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).
În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).
- Dec.2010 Cea mai relaxanta vacanta — scris în 09.07.11 de wio27 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Mirific — scris în 09.02.11 de deian din ROMANIA - RECOMANDĂ