ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.04.2025

SERVICII:
CAZARE [camere etc]:
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
DISTRACŢ. / RELAXARE:

Cel mai bun hotel de tranzit din Turcia

TIPĂREȘTE

(Cel mai bun hotel la care am stat eu).

În septembrie 2024, când ne-am întors de la Side, am rezervat o noapte la Hyatt House din Gebze. Am ales acest hotel pentru că am prins un preţ bun, hotelul are note mari, este aproape de autostradă, are o parcare mare, iar lângă el este un mare mall, unde se poate mânca. Rezervarea a fost cu anulare gratuită, iar în preţ a fost inclus şi micul dejun.

De fapt, mai este un motiv pentru care am ales acest hotel, în defavoarea altora, ceva mai ieftine: în 2020 făcusem rezervare aici la vreo 49 EUR şi am anulat-o, pentru că nu am mai fost în concediu. Atunci făcusem nişte rezervări extraordinare la toate hotelurile din Turcia şi mi-a fost tare ciudă că a trebuit să le anulez. Acum am vrut să văd ce am pierdut atunci.

Am ajuns la hotel pe drumul bine-cunoscut: D400, D650 până la Sakarya, apoi pe E80 până la Gebze şi apoi pe D100. Când am ieşit de pe D100 şi am ajuns pe strada din faţa hotelului, am găsit un mare convoi de maşini care ieşeau din parcarea hotelului, pentru ca era o nuntă. Până la urmă am reuşit să intru în parcarea foarte spaţioasă, am lăsat maşina acolo şi ne-am dus la recepţie. Am înţeles că ar avea şi parcare subterană, dar mie mi-a ajuns cea de lângă hotel. La intrarea in hotel este un scanner ca la aeroport. Hotelul este foarte mare, are 14 etaje, noi am stat la etajul 5.

despre SERVICII

Vreau să spun că tot personalul face cinste numelui de Hyatt. Tot timpul cu zambetul pe buze, atenţi la tot ce le ceri, gata să îti rezolve cererile şi să îţi dea orice lămurire ai avea nevoie.

despre CAMERE & COND. CAZARE

Pe booking spune că suprafaţa camerei este de 33 mp. Eu cred ca e mai mare. Totul e mare: culoarul de la intrare, camera, baia, balconul. În plus, camera e extrem de înaltă, ceea ce sporeşte senzaţia de mărime. Peretele care dă spre balconul imens este din sticla, uşa fiind glisantă. Eu am manevrat-o un pic (adică m-am jucat un pic) şi nu a mai funcţionat. Când am plecat să mâncăm, am anunţat la recepţie, recepţionerul a înteles imediat care e problema şi când am revenit, uşa funcţiona perfect.

În cameră este un dulap imens, în care este încastrat şi frigiderul ultra silenţios, şi cana de fiert apa, ceai, cafea şi zahăr. În plus, este o carafă de sticlă şi un anunţ ca poti lua apa de baut de la robinetul de pe hol şi că este bine să fii hidratat tot timpul. Tot în dulap este şi seiful, dar nu l-am folosit. Aş putea să pariez că aici nu se fură niciodată.

Patul dublu este imens şi foarte confortabil, am dormit excelent. Am lăsat uşa glisantă un pic deschisă, cam un centimetru şi a fost suficient de răcoare, datorita înălţimii camerei. A fost liniste, nu s-a auzit nici un zgomot. De o parte şi alta a patului sunt două noptiere, iar înspre geam este un şezlong divan cu suport pentru luat masa. Pe lângă perete este un birou mare, cu un fotoliu, oglindă şi televizor pe care era un mesaj “Welcome... si numele meu” . De altminteri, cand am ajuns şi am dat paşaportul, recepţionerul m-a întrebat în română: “Ce mai faci?” .

Baia este foarte mare şi acolo am găsit prosoape, halate şi cosmetice de tot felul. Balconul este foarte mare, iar aici sunt doua scaune şi o măsuţă cu scrumieră.

GASTRONOMIE

Micul dejun l-am luat la parter, unde era restaurantul şi nu pot decât să spun că găseai absolut orice ai fi vrut să mănânci. Dacă voiai ouă ochiuri, sau omletă, trebuia să comanzi şi ţi le pregăteau pe loc. Nu mai detaliez mâncărurile, pentru că era tot ce ţi-ai putea dori şi am pus câteva poze sugestive.

LOCAȚIE ŞI ÎMPREJURIMI

Aşa cum am mai spus, hotelul este lipit de un mall. De fapt, din faţa hotelului se trece printr-un pasaj şi se ajunge în spatele hotelului, unde este un mare mall. Aici am servit cina după ce am dus bagajele în cameră.

DESPRE DISTRACŢIE şi RELAXARE

Hotelul are la etajul I piscina, sala de fitness şi SPA, iar în spate este mall-ul unde am servit cina. În rest, nu prea cred ca sunt multe prilejuri de distracţie în jur, zona este mai degraba o zonă industrială.

În concluzie, un loc excelent, în care ne-am simţit foarte bine, care îşi merită din plin notele foarte mari de pe Booking, Tripadvisor şi Google şi pe care îl recomand din toată inima. Cred că este cel mai bun hotel de tranzit la care am stat în Turcia şi nu înţeleg ce ii lipseşte ca să primească cinci stele.

Trimis de Yoda in 10.04.25 19:56:30
Validat / Publicat: 10.04.25 20:51:15
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.

VIZUALIZĂRI: 235 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yoda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P24 Din nou intrarea
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31900 PMA (din 23 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

6 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[10.04.25 20:50:12]

Bun revenit pe site, cu impresii

Mutat în rubrica "Hyatt House Gebze, GEBZE" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

[10.04.25 21:00:34]

@webmasterX: Multumesc. Localizarea este corecta.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster
[10.04.25 21:07:53]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2025) sau anul trecut (2024) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

[10.04.25 21:13:38]

@webmaster: Multumesc inca o data.

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[11.04.25 01:09:36]

@Yoda:

Felicitări pentru alegerea extrem de inspirată, pentru preţul, ca de obicei în cazul tău , excelent şi pentru articol!

La prima citire am avut impresia că de la Sakarya ai intrat direct pe D100, mereu aglomerat, şi nu prea înţelegeam de ce nu ai mers pe O4 până la Gebze.

Am remarcat şi eu hotelul ăsta în urmă cu nişte ani, la cât este de mare, era imposibil să nu-l vezi. Bine, eu îl studiasem mai înainte pe booking, atrasă de avantajul parcării şi al balconului, însă preţul măricel m-a convins să aleg altceva. Am totuşi impresia că parcă purta alt nume prin 2017-2018

Balconul este foarte mare, iar aici sunt doua scaune şi o măsuţă cu scrumieră.

Mi-a plăcut maxim frumuseţea aia de balcon din P06, dar mă întreb dacă ţie ţi-a mai folosit la ceva

Ai omis să menţionezi că ai avut la dispoziţie şi cuptor cu microunde, pe care, probabil, nu l-ai folosit

Eu nu aş paria niciodată

[11.04.25 07:47:05]

@nicole33:

Asa este, nu mi-a mai folosit, cum nu mi-a folosit nici cuptorul cu microunde, dar tot imi place sa am balcon. Parca o camera fara balcon este fara sens. Si oricum, tot folosesti balconul la ceva, macar sa bei acolo o cafea, o bere seara...

Multumesc frumos pentru vizita, vot si ecou.

• Niciun abonat la acest review, încă...

• SOCIALs

• la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]