La cat de multe comentarii detaliate s-au postat, nu cred ca mai am ce adauga. Totusi....
Primul hotel in care am avut doua bai in camera si un balcon cu o dimensiune impresionanta, in care puteai sa organizezi o petrecere.
Mancarea: pe langa eterna carne de porc, pui si vita, de la nicio masa nu a lipsit carnea de iepure, miel, rata. In vreo 3 zile au fost scoici si fructe de mare.
Tot, primul hotel care a avut si restaurant pe plaja (nu atat de generos, dar suficient).
Echipa de animatie: tineri si energici (toti absolventi de facultati bune).
La piscina: datoria copacilor care inconjoara 50% din piscina, am avut parte de umbra racoroasa, nu ca umbra sufocanta a umbrelei.
Asadar, totul la superlativ.
Singurul minus ar fi orarul autocarului care te duce/aduce de la plaja, in sensul ca intre orele 12.40-15.40 nu circula, avea pauza. Insa, cu 10 leva gaseai rapid un taxi.
Trimis de crilodeea in 28.01.17 23:37:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Tiara Beach, Sunny Beach Bellevue, Sunny Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crilodeea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 81&ridAnt=76042
- Jul.2021 Nu as mai reveni la acest hotel! — scris în 04.08.21 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanță ratată la HVD Viva Club — scris în 31.07.21 de vioreland din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Depinde de gusturi — scris în 29.08.20 de biapia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Totul OK, merită fiecare bănuţ — scris în 03.08.20 de Victor1979 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel excelent — scris în 22.08.19 de anca.faur din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Unpic prevazatori cu notele cam mari — scris în 16.06.19 de Radu80t din BRASOV - RECOMANDĂ
- Apr.2019 O minivacanta reusita — scris în 29.05.19 de fredutza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ