Am fost la Hotel Viva in perioada 01-04 mai 2013, chiar la deschiderea hotelului pentru noul sezon.
Check-in s-a facut la ora 12:00, masina am parcat-o in parcarea hotelului, care este gratuita.
La receptie am fost intampinati cu un pahar de vin alb, apoi am primit cheia de la camera. Personalul a fost foarte amabil si mereu cu zambetul pe buze.
Camera dubla superior a avut 2 bai, totul curat, minibar, un balcon mare cu masa si scaune. Mobilierul nu este tocmai de actualitate, podeaua este mochetata, insa este curat, iar camera incapatoare.
In fiecare dimineata dupa ora 9:00 venea camerista sa ia gunoiul si sa puna hartie igienica si eventual sa ia prosoapele murdare care trebuiau bagate intr-o punga speciala si lasate pe jos pentru a fi vazute.
De asemenea, in dulap era o sacosa pentru lenjerie, iar daca se dorea schimbarea acesteia, trebuia bagata in acea sacosa si lasata pe jos.
Mancarea a fost foarte buna, diversificata si chiar neasteptat de impresionanta. In fiecare zi s-a servit servit carne de iepure, pui, vitel, porc, miel, peste, curcan, rata.
La micul dejun se putea alege din mai multe feluri de oua (ochi, omleta, fiert), friganele, bacon si carnati prajiti, mai multe feluri de branza, masline, legume de toate felurile, clatite cu mai multe feluri de gem, compot, iaurt simplu si cu fructe, lapte, cereale, patiserie, chipsuri de cartofi, ciuperci la tigaie, mezeluri, paine de vreo 8 feluri si foarte proaspata, care era disponibila la toate cele 3 mese ale zilei, fructe.
La pranz se putea alege intre o supa crema de legume si ciorba (de miel, iepure, etc), friptura la tava de toate felurile, dupa cum am mentionat mai sus, orez, mazare, legume (rosii, ardei, castraveti, 3 tipuri de salata verde, varza alba si rosie, sfecla, morcov, telina, porumb), cartofi prajiti, cartofi natur, legume la gratar, masline, diverse salate preparate cu maioneza, fructe, etc.
La cina erau aceleasi feluri de fripturi la tava, plus cate un muschi care diferea de la o zi la alta (vitel, curcan, porc) ce se facea in fata noastra pe plita, garnituri de mai multe feluri, fructe de sezon si exotice (mandarine, banane, ananas), fructe uscate (curmale, smochine, papaya, caise), naut, alune.
Prajiturile erau atat la pranz cat si la cina si erau foarte diversificate, inghetata era disponibila pe toata durata zilei, cafea si cafea decofeinizata, ness de la dozator, ceaiuri, sucuri (Cola, Fanta, Sprite) plus sucuri "naturale", apa minerala, apa plata disponibile pe toata durata zilei, vin alb si rosu dar si bere care erau disponibile incepand cu masa de pranz si pana la ora 23:00.
Piscinele erau curate, se acorda o atentie deosebita curateniei in general, atat in restaurant, cat si la piscina si in camere. Mesele se debarasau foarte repede.
Hotelul dispune de un club disco propriu, iar angajatii responsabili cu entertainment-ul invita clientii la jocuri (tenis de masa, boccia, darts etc).
Hotelul este amplasat pe deal, inconjurat de verdeata, brazi si are vedere la plaja sau la parcare.
Pentru a ajunge la plaja trebuie coborate ceva mai multe trepte, insa mie nu mi s-a parut ceva rau, deoarece este important sa mai facem si putina miscare. In ultima zi am avut parte si de o surpriza din partea managerului hotelului care a venit cu un tortulet si o sampanie in frapiera intrucat era ziua de nastere a uneia dintre prietenele cu care eram in vacanta.
In concluzie as putea spune ca la Hotel Viva se acorda o foarte mare atentie detaliilor, curateniei si bunei dispozitii a clientilor. As reveni oricand la acest hotel.
Trimis de ania_cristina* in 07.05.13 11:32:55
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ania_cristina*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ania_cristina: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@ania_cristina:
Multumesc pentru impresii. Te rog, as vrea sa stiu daca ziua hoteliera incepe cu masa de pranz sau cea de seara si daca parcarea se plateste?
@serban1772: Masa de pranz este in intervalul 12:00-14:00, iar cina intre 18:00-21:00, dar nu dau pe nimeni afara din restaurant, au foarte mult bun simt. In legatura cu intrebarea, ziua hoteliera incepe din momentul check-in-ului. Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile, in curtea hotelului, insa consider ca sunt suficiente locuri de parcare.
Dear ania_cristina,
Thank you very much for your opinion! It is very important for us what our guests think and this will help us improve our services in the future!
We wish you all the best and hope to see you in our hotel again!
Kostadin Terziev
Hotel Manager
HVD Viva Club Hotel
NB HVDVivaClub este (sau a fost) reprezentant al unității
- Jul.2021 Nu as mai reveni la acest hotel! — scris în 04.08.21 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanță ratată la HVD Viva Club — scris în 31.07.21 de vioreland din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Depinde de gusturi — scris în 29.08.20 de biapia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Totul OK, merită fiecare bănuţ — scris în 03.08.20 de Victor1979 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel excelent — scris în 22.08.19 de anca.faur din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Unpic prevazatori cu notele cam mari — scris în 16.06.19 de Radu80t din BRASOV - RECOMANDĂ
- Apr.2019 O minivacanta reusita — scris în 29.05.19 de fredutza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ