Nu prea recomand, e de tiristi mai mult
Am fost de revelionul 2009 - 2010 in Franta si la dus, prima noapte am petrecut-o aici (si ultima, evident, deci 2 nopti).
Nu stiu ce sa spun... a fost foarte nasol! In primul rand camerele sunt mici, murdare, baile din camera si mai mici (deci o persoana grasa nu are loc nici sa se spele, vorba aceea). Wc-urile sunt suspendate de peretele de plastic din baie, deci aveti grija sa nu cadeti cu tot cu closet, daca sunteti mai plinuti, cum spuneam... Chiuveta este direct in camera, nu in baie cum ar fi normal. Au paturi supraetajate cele mai multe camere.
Cat despre micul dejun... nu au restaurant, nu nimic. Mananci undeva daca ai loc, in holul hotelului, la niste masute minuscule, 2-3 bucati de sunca, cascaval, miere la cutie, unt si o cafea infecta.
Dupa parerea mea, asta nu este un hotel, este mai degraba un hostel pentru tiristi sau pentru cei de mana a-20a. Nu stiu care este pretul pe noapte, ca noi am platit intreaga excursie, dar NU MERITA!! Feriti-va cat puteti de el, mai bine daca aveti masina si nu aveti unde sa faceti popas, dormiti in ea!
Trimis de LibraryMouse in 10.11.13 19:53:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LibraryMouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.47720710 N, 19.09454720 E - CONFIRMATE
Fiind vorba despre un set de impresii de cazare şi un sejur mai vechi de 3 ani, în conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B, pct. 4), articolul se publică fără PMA std (fără "votul saitului"), el putând fi votat doar simbolic, cu +/-1.
Notă: prevederile punctului mai sus menţionat se aplică doar impresiilor de tip "de cazare", ele nefiind aplicabile articolelor de călătorie.
- May.2018 Informare — scris în 04.06.18 de Iustinian din PITESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 In mileniul acesta NU — scris în 06.05.16 de GabrielaG din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2014 Vacanta in Ungaria - Tulip Inn Milenium Hotel, Budapesta — scris în 09.02.16 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Hotel Tulip Inn Millennium - Budapesta, o reîntâlnire neplăcută — scris în 18.08.13 de iulianic din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Uratel! — scris în 16.07.13 de paula mirela din CONSTANTA - nu recomandă
- Jul.2012 Hotel Tulip Inn Millennium - 3* Superior — scris în 06.09.12 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2009 De nerecomandat — scris în 28.12.09 de C05T1N din BUCURESTI - nu recomandă