Vara aceasta ne-am decis sa fim etravaganti si sa mergem la ski, motiv pentru care am ales Austria si Kaprun. Cum suntem fanii site-urilor de rezervari online, ne-am petrecut o jumatate de zi cautand hoteluri in zona si pana l-a urma l-am ales pe acesta. Au contat pretul si comentariile celor care au fost acolo.
Hotelul se afla la cateva minute de mers pe jos fata de centru statiunii, fiind detinut de catre o familie (ca majoritatea de altfel).
Puncte tari:
- curatenie impecabila, se facea curat in camera zilnic, iar prosoapele erau schimbate ori de cate ori era nevoie (conform celor obisnuite daca vrei sa ti se schimbe prosopul il lasi pe marginea cazii sau pe jos) ;
- camera desi nu era foarte mare, asigura totusi un confort bun, balconul si geamul camerei dadeau exact spre ghetar;
- proprietarii sunt persoane extrem de agreabile si chiar daca vorbeau destul de greu engleza prin atitudinea lor serviabila compensau;
Puncte mai putin bune:
- parcarea este destul de mica raportata la capacitatea hotelului dar nefiind sezon, nu am intampinat dificultati majore;
- micul dejun destul de limitat, dar ne-am descurcat;
- nu au internet wireless, dar iti ofera un cablu de retea contra unei garantii de 10 eur.
Sejurul l-am organizat cam asa:
- 1 zi excursie la Venetia (drum destul de lung, 340 km dar spectaculos)
- cascadele si cheile din Kaprun
- Zell am See
- castelul si muzeul din Kaprun
- excursie la Salzburg
si bineinteles cireasa de pe tort, skiatul pe ghetar. Am prins o vreme excelenta acolo, chiar a si nins intr-una din zile.
Recomand hotelul calduros.
Trimis de danieltanase* in 02.08.10 13:57:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA. A mai fost în/la: Viena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danieltanase*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Hotelul este chiar in Kaprun, sau intr-o localitate invecinata? Stii cumva site-ul web al hotelului?
mai multe informatii sunt pe pagina regiunii:
Hotelul este situat chiar in statiunea Kaprun, la 4 km de Zell Am See.
Pret foarte bun pentru acea zona. Nu ai fotografii de pe munte si cu hotelul? Ati urcat si la baraj in Kaprun, noi am fost iarna si nu sa putut asa ca l-am ratat.
Unde ati skiat, in Kaprun sau zell am see? In Zell am See sunt mult mai multe partii, panorama spre statiuni este grozava si se vede si lacul cu barajul.
Chiar a nins ,trebuie sa fie grozav sa skiezi in luna iulie si sa ninga!Un vot de la o iubitoare a muntelui.
Buna Alina, am impartasit cu voi Bucuria de urca pe Kitzsteinhorn intr-un review separat.