Eu am fost de 4 ori la Hrizantema din 2007, anul trecut fiind de 2 ori.
In fiecare an conditiile de cazare, masa au fost din ce in ce mai bune. Echipa de animatori se schimba din an in an. In iunie chiar am avut o supriza, organizandu-se o seara cu muzica romaneasca (Ozone, muzica populara, chiar si manele au pus). Singura nemultumire a fost ca nu am primit camera cu vedere la piscina.
O sa va atasez si niste poze. Daca aveti intrebari va raspund cu mare placere.
P.S. In august mergem 15 familii la Victoria Palace, dar vad ca referintele nu sunt chiar bune. Astept si alte impresii.
Trimis de dulcineea in 18.07.09 21:31:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dulcineea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
buna!
Unde e situat hotelul, e muzica live in zona care sa deranjeze f tare, cat ai platit si in ce perioada ai fost? E departe de mare?
Multumesc anticipat
Hotelul este situat la 150 metri de plaja, pe noi ne-a costat in iunie (perioada 15.06. - 22.06) 539 euro / camera - all inclusive (2 adulti + 1 copil/ 7 ani).
E atat de bun hotelul de v-a convins sa mergeti de 4 ori?
Eu am inteles ca nu are plaja si nu e chiar in centrul statiunii.. totusi ? Va multumesc anticipat pt raspuns.
care au fost minusurile din cauza carora ai scazut gradul de satisfactie?
Singura mea nemultumire a fost ca nu am primit camera cu vedere la piscina, cu toate ca am fost atenta cu receptionerul ( cu exceptia primului an).
nu m-ai lamurit. nu aveai platita camera cu vedere la mare, ai dat o mica spaga sa primesti ce vroiai, nu ai primit si din acest ai depunctat cazarea?
pentru celelalte -bucatarie, plaja, servicii etc- de ce ai depunctat?
spune-ne ca sa stim si noi. poate unii vor evita acest hotel si nu vor stii de ce. doar pentru ca tu ai depunctat?
nu fii zgarcita si scrie-ne.
Buna dimineata!
Multumesc dulcineei pentru raspuns. Chiar mi-a fost de mare ajutor ceea ce mi-ati transmis. Va doresc o zi buna si un concediu placut!
am fost la Hrizantema pentru ca muzica romneasca era din laptopul meu.Am fost chiarr si in juriu la concursul de miss... Steve animatorul a devenit prieten de familie... revin si acest an
- Sep.2023 Hotel Hrizantema - Sunny Beach — scris în 25.09.23 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Oribil — scris în 15.08.22 de ux126717 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Sejur relaxant — scris în 09.07.22 de calim din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Foarte frumos!!! — scris în 07.08.15 de razvanzfr din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Surpriză neplăcută — scris în 04.08.15 de sarazen din OLTENITA - nu recomandă
- Jul.2015 O vacanta foarte frumoasa — scris în 11.07.15 de ElizaVoaides din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Recomand — scris în 27.09.14 de valy_2303 din ŞOMCUTA MARE [MM] - RECOMANDĂ