Salut,
Am fost cazat 7 nopti in acest hotel (6-13 august 2011)... si cu siguranta nu m-as intoarce si nici nu-l recomand.
Am ajuns in jurul orei 15:00... si am reusit sa gasesc loc de parcare chiar in parcarea hotelului... dar pesonajul care facilitat accesul in parcare aproape ca ne-a dus cu forta sa platim parcarea inainte de orice altceva. Aceeasi atitudinea am intalnit-o si la receptie: prima lor grija a fost sa platim parcarea (10 leva/zi).
In una din zile am mers cu masina in Nessebar... si am dat de alt personaj in parcare (la plecare si la intoarcere) super agresiv (cred ca era si putin baut) si fara sa cunoasca o vorba in alta limba. M-am plans la receptie de comportamentul angajatului din parcare... dar l-am vazut si zilele urmatoare in parcare... cu aceeasi atitudine.
Camera era acceptabila: pat dublu + pat suplimentar in care au dormit lejer copiii (3 ani, 7 ani); mocheta arata jalnic (uzata, patata); lenjeria OK... da' nu de hotel de 4 stele... si la fel si prosoapele. Lenjeria a fost schimbata o data in cele 7 zile... si prosoapele de fiecare data cand solicitam (le puneam jos in baie); baia curatica da' nu de 4 stele; un televizor mic cu o telecomanda facuta praf... si un minibar gol.
Masa: gaseai ceva sa mananci... da' majoritatea felurilor de mancare erau gatite foarte gras (foarte putine chestii pe gratar... si nu ma refer neaparat la carne)... arata mai degraba a mancare de popota decat de restaurant de 4 stele.
Atmosfera: INFERNALA... provocata de hoardele de israelieni care facea o galagie cumplita not-stop peste tot: in camere, pe holuri, la baruri, in restaurant. Noi am fost 4 familii... si doua au fost cazate intr-o zona unde erau numai israelieni... si n-au dormit mai deloc. La masa faceam dezastru in jurul lor: dadeau mancare pe jos in timp ce-si duceau farfuriile supraincarcate la masa... iar pe mese faceau ravagii.
MAREA si PLAJA: foarte OK. Nisipul foarte fin... si apa cu intrare lina... fara pietre sau scoici. Erau ceva alge in apa... dar pe plaja era foarte curat.
DECI: nu recomand hotelul in primul rand pentru ca este foarte obositor... iar serviciile sunt departe de a fi la nivel de 4 stele. Comparativ cu alte hoteluri de 4 stele din Bulgaria (pe unde am fost)... asta are multe de recuperat.
Plaja din Sunny Beach insa e foarte OK.
Trimis de liviu.tudorache in 23.08.11 10:49:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur, Obzor
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (liviu.tudorache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2023 Hotel Hrizantema - Sunny Beach — scris în 25.09.23 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Oribil — scris în 15.08.22 de ux126717 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Sejur relaxant — scris în 09.07.22 de calim din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Foarte frumos!!! — scris în 07.08.15 de razvanzfr din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Surpriză neplăcută — scris în 04.08.15 de sarazen din OLTENITA - nu recomandă
- Jul.2015 O vacanta foarte frumoasa — scris în 11.07.15 de ElizaVoaides din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Recomand — scris în 27.09.14 de valy_2303 din ŞOMCUTA MARE [MM] - RECOMANDĂ