Am ajuns in jurul orei 11. 00 la Sunny Beach dupa un drum relativ usor si trafic destul de lejer.
Cazarea s-a facut in jur de ora 14. 00, dar imediat ce am ajuns ne-au fost date bratarile si astfel am putut sa beneficiem de masa de pranz, piscina si serviciile de la lobby bar.
La ora 14. 00 am fost cazati si am primit o camera cu vedere la piscina.
Camera era destul de mare, curatenia a fost impecabila iar prosoapele se schimbau zilnic.
La ora 12. 00 incepea masa de pranz dar puteai sa vii mai tarziu, parca pana pe la 14, 00 se servea pranzul. Aici preparate, foarte multe, de tot felul... si salate si prajituri, baclavale, clatite, inghetata si fructe la discretie (pepene, banane, portocale...), mancare de tot felul, etc
Langa restaurantul principal erau restaurantele de peste, pui si pizza unde se putea servi cina dupa o rezervare facuta cu o zi inainte.
Noi le-am incercat pe toate si am fost foarte multumiti.
Piscina exterioara este destul de mare iar apa foarte curata; exista si un bar la piscina unde puteai servi bauturile locale.
La 1 km de Sunny Beach este orasul Nessebar la care puteti ajunge fie cu autobuzul (costa 1 leva/pers) sau cu trenuletul.
Nessebar este un orasel vechi cu casute foarte frumoase si terase superbe,
Trimis de florali in 25.07.10 11:35:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florali); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ei, nu chiar 1km, sunt in jur de 6-8km pana la Nesebar, depinde unde stai. Oricum, sistemul de transport public pe litoralul bulgar este foarte bine pus la punct.
Daca se prefera o deplasare cu autoturismul personal, la intrarea in orasul vechi se gasesc locuri de parcare fara prea mult efort.
As dori sa merg in august dar nu stiu daca este o alegere buna. Ce distanta este intre hotel si plaja?
Seara erau spectacole, minidisco pentru cei mici?
da... eu acum am revenit de la hrizantema...
in fiecare zi pt copii era programul:
10-13
15-18
si de la 21. 30 disco, karaoke... tot felul merita!!!
- Sep.2023 Hotel Hrizantema - Sunny Beach — scris în 25.09.23 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Oribil — scris în 15.08.22 de ux126717 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Sejur relaxant — scris în 09.07.22 de calim din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Foarte frumos!!! — scris în 07.08.15 de razvanzfr din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Surpriză neplăcută — scris în 04.08.15 de sarazen din OLTENITA - nu recomandă
- Jul.2015 O vacanta foarte frumoasa — scris în 11.07.15 de ElizaVoaides din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Recomand — scris în 27.09.14 de valy_2303 din ŞOMCUTA MARE [MM] - RECOMANDĂ