Am fost acolo pt prima data, am ajuns in jurul orei 12 dar nu a fost o problema (cazarea se face la ora 14) ni sa comunicat sa lasam bagajele si ni sa pus cate o bratara la mana si a urmat ceva de genul go pool go drink.
camerele se dau aleatoriu si sunt exact cum ar trebui sa fie la un hotel de 4 stele adica mari, spatioase si utilate cu absolut tot ce trebuie...
mancare: 75% din mancare se bazeaza pe sosuri, gratar odata la 3 zile, peste zilnic dar de calitate slabuta, in schimb au multe salate si branzeturi. desert: aici este capitolul forte pentru ei, 4-5 feluri de prajiturele, tort, 2 feluri de baclavale, 2 feluri de inghetata; si toate felurile de fructe (pepene, cirese, piersici, etc)
bauturi: dozatorul de sucuri este de la coca cola si tind sa cred ca are acelasi gust ca la noi, sucurile neacidulate nu am gustat dar nici nu erau prea atragatoare estetic, bauturi alcoolice: bere kamenitza parca, foarte slaba, (ca sa te doara capul a doua zi probabil trebuia sa bei un butoi) iar tariile mergeau doar in varianta de cokteil fiind de productiie bulgara nu erau bune deloc.
piscina: din ce am vazut in alte hoteluri din statiune era mare si consider eu de 5 * doar ca trebuia sa te trezesti dimineata si sa lasi un prosop sau ceva pe sezlong ca sa fi sigur ca ocupi un loc unde doreai.
animatie pt copii: era ok zilnic gaseau cate ceva de facut, de la pictura pe fata pana la concursuri, intradevar ce spunea altcineva este adevarat referitor la tricou dar mai intai venea la tine si te intreba daca vrei si iti spunea cat te costa.
animatie pt adulti: volei, darts, bile, gimnastica in apa, etc, doar cu mentiunea ca orarul era acelasi ca si ordinea jocurilor indiferent de zi si iti creea impresia ca ei iti fac programul. seara disco pt copii aceeasi in fiecare seara iar pt adulti program diferit de la seara la seara.
eu am prins programul pt bar pana la 12 seara dupa aceea ora nu mai servea pe nimeni.
se plateste parcare 10 leva/zi, casa de schimb valutar inclusiv ron este in hotel, cursul fiind relativ convenabil dar nu are comision ori alte neplaceri, supermarket pt tigari chiar vizavi de hotel, barmani se uita dupa tips non stop, multi nemti galagiosi, nu am avut nici un moment in care sa ma simt in nesiguranta atat familia cat si bagajele, calculator la receptie cu internet 4 leva pe ora, sala de fitness in hotel gratis.
daca stau bine si ma gandesc a meritat, dovada fiind ca eu personal nu am vazut plaja si marea.
daca am uitat ceva nu am facut o intentionat si prin aceasta postare nu vreau sa conving pe nimeni sa mearga sau sa nu mearga acolo
Trimis de costica* in 06.07.10 08:13:56
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (costica*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu este necesar sa convingi pe cineva, daca impresiile sunt obiective si ofera amanuntele necesare pentru planificarea unei calatorii, atunci scopul este atins, atat din punctul de vedere al celui care le-a scris, dar mai ales al celui care citeste si se informeaza.
Bine te-ai alaturat comunitatii, in masura timpului te asteptam si cu alte impresii din vacantele tale.
urmaresc am fost acolo de peste 3 luni de zile adica de cand am cumparat biletele pentru concediu si am observat ca lumea se mai cearta cam din nimic si nu vreau sa fiu acuzat de ceva ,asa ca ........ vreau putina intelegere
- Sep.2023 Hotel Hrizantema - Sunny Beach — scris în 25.09.23 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Oribil — scris în 15.08.22 de ux126717 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Sejur relaxant — scris în 09.07.22 de calim din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Foarte frumos!!! — scris în 07.08.15 de razvanzfr din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Surpriză neplăcută — scris în 04.08.15 de sarazen din OLTENITA - nu recomandă
- Jul.2015 O vacanta foarte frumoasa — scris în 11.07.15 de ElizaVoaides din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Recomand — scris în 27.09.14 de valy_2303 din ŞOMCUTA MARE [MM] - RECOMANDĂ