Am fost la hotelul Houria Palace din Port El Kantaoui, in perioada 10 - 17 iunie 2009.
Contrar multor impresii neplacute pe care le-am gasit exprimate pe diverse forumuri, se poate spune ca este un hotel de 4* moderat, insa foarte curat, cu un personal amabil si o echipa tanara de animatori.
Mancarea a fost variata si de calitate, atat la micul dejun, cat si la cina.
Hotelul este situat aproape de zona portului - cca 300 de m, la 5 minute de mers pe jos de plaja - care este insa destul de ingusta, insa apa este curata, iar nisipul incredibil de fin. De asemenea, are 2 piscine exterioare ingrijite si una interioara.
Camera este spatioasa, cu un balcon mare, are TV si aer conditionat, iar camerista face curat si schimba prosoapele in fiecare zi.
Daca iei in considerare si raportul pret-calitate, eu cred ca e un hotel care chiar merita.
Trimis de MariaAlexandra in 23.06.09 09:56:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MariaAlexandra); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.88930850 N, 10.59544560 E - neconfirmate încă
un hotel care mi-a placut frt mult!!!! pot sa revin cu o alta intrebare daca se poate pe mess?
Si eu il consider un hotel excelent. Asa e, se facea curat in fiecare zi si se schimbau prosoapele de asemenea in fiecare zi. Si toate astea cu simt de raspundere. Noua ne-a placut foarte mult si curtea hotelului cu cele 4 piscine (2 mari si 2 mici).
Mincarea, foarte variata, a fost foarte bună. Chiar la mâncare nu aş avea nimic de criticat.
Statiunea ne-a plăcut foarte mult. Merită. Un mare parc care pe deasupra mai are si un port de iahturi.
Oraşul Sousse, un oraş mare în care ai foarte multe de văzut.
- Jul.2022 Houria Palace cea mai proasta alegere!!! — scris în 30.07.22 de Padre 1980 din RAMNICU VALCEA
- Sep.2009 Dura — scris în 28.09.09 de valivali din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2009 O experienta ce merita traita! — scris în 08.07.09 de raluca06 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Magica tara. — scris în 19.07.09 de valentinos* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2007 O experienta de neuitat — scris în 07.09.10 de alge din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2007 Houria palace — scris în 28.08.08 de cryss_rea din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2007 Houria Palace - DA — scris în 28.07.12 de bose din BUCURESTI - RECOMANDĂ