Hotel-Pension Asta(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Circuit cu mașina prin Europa (3) - cazare Munchen - Hotel Pension ASTA
Dupa doua nopti de cazare in statiunea Vonyarcvashegy urmatoarea destinatie Munchen
Lasam in urma Ungaria cu drumurile ei destul de proaste si intram in Austria, eee aici alta viata drumurile ca-n palma. Urmatoarea destinatie erea Munchenul, deci nu aveam in plan sa vizitam Austria. Aici am avut cazare la Hotel pension ASTA.
Sotul, caci el s-a ocupat de toate rezervarile ne-a avertizat ca asta ar fi ce-a mai rea cazare, pentru ca avem o camera pentru patru persoane iar baia este pe palier, deci comuna.
Hotelul nu are parcare proprie, deci trebuie sa-ti gasesti loc de parcare la una din parcarile cu plata. Parcarile percep tarife diferite si aici depinde cum te orientezi noi am gasit loc de parcare destul de aproape si am platit 30 E pentru 48 h.
Cu bagajele dupa noi si destul de curiosi sa vedem cum arata camera am urcat in imobil.
Pensionul ASTA se afla la etajul unu a unui imobil cu trei nivele. Pana acum nu am intalnit astfel de cazare turisti si locatari in acelasi imobil. Ne-a intampinat o doamna intre doua varste, pe semne receptionera de serviciu, cu care ne-am inteles destul de greu ca nu prea cunostea alta limba in afara de germana, iar noi cu germana noastra nu prea ne-am facut intelesi.
Intr-un final am primit cheia camerei si am deschis camera si am dat peste o camera spatioasa, bine lminata cu prosoapele si lenjeria impecabile de un alb de-ti lua ochii. Camera de baie si WC-ul care ereau incaperi separate, ereau chiar langa camera nostra, pana la urma nu a fost chiar asa de rau. Pana la urma nu ne-a deranjat foarte tare acest inconvenient ca se pare ca am fost singuri pe palier.
Camera cu 4 paturi, pentru doua nopti a costat 207 E, destul de mult din punctul meu de vedere. Dar Munchenul este un oras destul de scump iar preturile la cazari sunt destul de ridicate. Noi ne-am dorit o cazare destul de aproape de centru, sa nu fim nevoiti sa invatam si in acest oras mersul autobuzelor.
Urmatoarea cazare Sommeri / Elvetia.
Trimis de lenti in 09.07.18 01:19:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lenti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.14274500 N, 11.55663300 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Hotel-Pension Asta, MUNCHEN" (nou-creată pe sait)
=====
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@lenti:
”Camera cu 4 paturi, pentru doua nopti a costat 207 E, destul de mult din punctul meu de vedere. Dar Munchenul este un oras destul de scump iar preturile la cazari sunt destul de ridicate.
eu zic ca v-ati scos ok, eu am iesit ceva mai scump, ce-i drept am avut single si stim ca e aproape cat dubla, si in plus cautam cazare in metrou, la 10.30 noaptea, cat mai aproape de gara.
Dar a fost ok, iar micul dejun minunat.
Si daca revenim la scumpete, vino in Austria si cred ca e ceva mai scump, sau in fine, poate gasesti mai ieftin, dar celelalte lucruri toate sunt mai scumpe cu 10-25% in functie de caz, eu vad aici in magazine etichete cu pretul pentru Austria si pentru Germania si de multe ori ma apuca groaza si ma gandesc ca la nici 5 minute cu trenul sunt in Germania. Dar asta e, ati nimerit totusi o cazare ok, felicitari, votat cu mare drag.
Acum cativa ani, am dormit in Austria, in apropiere de Kufstein si din cate imi aduc aminte nu ne-a speriat tariful. Ce-i drept, am dormit la o pensiune la "casa omului" cum spunem noi, dar a fost foarte in regula, am avut si un mic dejun foarte bun, o gazda draguta si eram si singurii oaspeti.