Ma asteptam la altceva de la un Hilton....
Incep prin a spune ca este prima oara cand merg in Egipt. Perioada 6-13 octombrie. Scopul sejurului a fost acela de a merge la scufundari in Marea Rosie.
Hotelul este pozitionat in doua planuri: cladirea principala este chiar pe plaja si mai are in planul doi, peste sosea, un ansamblu de cladiri cu o piscina micuta.
Am primit camera in ansamblul de peste drum. Camera destul de mare, la parter, televizor lcd, baie ok, terasa mica in fata camerei. Mobilierul era vechi, lampile ruginite, asa cum se vede si din poze, se vedea la tot pasul nevoia unor mici reparatii si in interior si in exterior. Ma asteptam la mult mai mult de la un hotel de 5 stele si mai ales de la brandul Hilton.
Restaurantul si mancarea foarte slabe, cu greu gaseai ceva sa mananci, noroc cu fructele si prajiturile care erau destul de multe si variate si iti mai potoleai foamea.
Avand demipensiune ma asteptam ca macar apa la masa de seara sa primim, nu mai zic de alte bauturi. Absolut orice se platea: apa, suc, bere. Noroc cu o terasa de vis-a-vis de hotel unde mai mergeam la o bere sau la un suc din cand in cand.
Curtea interioara, piscina si plaja sunt ok, ingrijite si curate. Nici nu am stat prea mult in resort, am preferat sa stau mai mult la scufundari in Marea Rosie care este magnifica.
In Hurghada nu ratati sa luati masa la restaurantul Starfish. Este un restaurant cu specific pescaresc. Eu nu ma omor cu pestele, dar in seara in care am fost la Starfish, pot spune ca a fost cea mai buna masa din toata perioada petrecuta in Egipt. Nu ratati supa de fructe de mare. O bunatate.
Internetul este contra cost si este destul de scump la hotel. Recomandarea mea este sa mergeti la magazinul Cleopatra care este in zona si sa luati un stick de internet care este 10 sau 15 euro si il aveti toata perioada. La magazinul Cleopatra gasiti suveniruri interesante si au preturi fixe.
Trimis de laurentiu.c in 25.03.13 23:58:38
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurentiu.c); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 27.15864590 N, 33.82562760 E - neconfirmate încă
@mbrandusa: Da, pretul a fost pentru 2 persoane cu demipensiune.
Laurentiu C.
- Oct.2018 Recomand — scris în 25.10.18 de aditzuuu1556 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Hilton Hurghada Resort — scris în 04.10.11 de CalinSt din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Hilton - dezamagire — scris în 20.06.10 de vali71 din CONSTANTA - nu recomandă
- Sep.2008 A dream come true! — scris în 30.09.11 de PIQIU din BACAU - RECOMANDĂ
- Dec.2007 Un revelion inedit — scris în 25.06.12 de clau_s din CRAIOVA - RECOMANDĂ