Am ales Hua Hin din curiozitatea de a vizita si altceva decat vestitele insule din sudul Thailandei. Ca de fiecare data mi-am ales locatia de cazare in primul rand dupa pozitia geografica fata de obiectivele mele de interes.
Am vrut pe tarmul oceanului. Hilton Hua Hin Resort and Spa este pozitionat exact cum am dorit. Intre cladirea hotelului si zona de plaje (extrem de curata, cu nisip foarte fin), la ocean exista doar o piscina deosebit de frumoasa, accesibila atat pentru adulti cat si pentru copii.
Sunt client mai vechi al hotelurilor din lantul respectiv, dar acesta m-a impresionat in mod deosebit. Pozitia hotelului este extraordinara. Ai de mers cativa metrii pana la ocean...unde poti innota in voie, in apa extrem de calda, dar cu atentie....aici nu au salvamari ca in Baywatch....
Dotarile sunt la superlativ, aparatura moderna, camere cu mobilier de calitate, curatenie exemplara. Un apartament are tot ce iti trebuie: televizoare moderne, frigidere, dotari de bucatarie, seif, masa si fier de calcat, halate de baie si papuci, etc... Un personal extrem de amabil si politicos incluzand restaurant si serviciile de paza de la piscina - nu ai de ce sa te ingrijorezi daca iti lasi pe sezlog haine, telefoane... (foarte discreti si politicosi), dar atentie insa: plaja de la ocean nu este tot in respunderea lor !
Micul dejun foarte bogat si divers, cu specialitati din bucataria internationala. Hotelul este destul de aproape (poti merge pe jos) de multe restaurante si mici magazine.
Deplasarea pe distante mai mari se poate face, la tarife foarte mici cu Taxi. Exista o Piata de Noapte, foarte accesibila la preturi pentru cumpararea de suveniruri, restaurante cu specific diferit, inclusiv european, zona de divertisment - localuri (adult only).
Este un hotel mai scump, o destinatie de lux, dar va asigur ca nu regretati nici un leu platit aici... Pana la urma, in vacanta trebuie sa ne simtim bine.
Trimis de baciucarmaciu in 05.05.19 11:19:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în THAILANDA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (baciucarmaciu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 12.57094400 N, 99.96067800 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Hilton Hua Hin Resort&Spa, [ALTE ZONE]" (nou-creată pe sait)
----------
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: Este bine, daca se ia in considerare intrarea in cladire. Cladirea propriu zisa e putin mai spre ocean...
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.