O insula verde cu ape calde si plaje superbe
Anul acesta in aprilie am plecat impreuna cu o alta familie (in total 9 persoane, 4 adulti + 5 copii, cel mai mic avea 1 an si 3 luni, iar cel mai mare 16 ani) in Sri Lanka. Am fost destul de sceptic in alegerea destinatiei, dar pana la urma ne-am hotarat.
Zborul nu foarte lung (10 ore + 2 ore pauza in Doha) a fost OK, transferul la hotel de asemenea.
Desi cand am ajunj la hotel am fost un pic dezamagit, ploaia de pe drum, apa marii (valuri foarte mari), toate aceste neajunsuri s-au transformat in timp in mari bucurii.
La hotelul ales (Heritance din Ahungalla) oceanul este foarte nervos, dar noi ne-am distrat de minune in valuri. Pana si cei mici se bucurau de fiecare data cand valurile ajungeau pe plaja.
Hotelul este amplasat intr-o superba gradina tropicala (maimute in copaci, iguane pe langa sezlonguri, etc.) iar plaja este absolut superba cu nisip foarte fin si plaja larga.
Cat despre insula: superba, de la aglomeratia din trafic si nebunia soferilor, la nesfarsitele paduri tropicale si plajele foarte intinse.
Ca urmare, recomand acest hotel si aceasta insula.
Trimis de msgen in 13.04.18 11:52:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (msgen); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Heritance Ahungalla Hotel, [ALTE ZONE]" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Ne-am bucura, MULT, să citim și alte impresii - ”de călătorie” - de pe acolo.
Pentru inițierea unui eventual review cu recomandări ”de călătorie” prin Sri Lanka se poate folosi, de exemplu, acest link: amfostacolo.ro/rev_add9.php?id=8783
@webmasterX: Da, este OK locatia. O sa incerc sa spun cate ceva si despre insula si ce se poate vizita (atat cat am putut noi intr-o saptamana)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.