Hotel foarte bun, dar mult prea mare
Un hotel superb, intre munte si mare, construit intr-o adevarata gradina botanica.
Casutele cu 2, maxim 3 etaje se intind in tot complexul. Nota bene: in camerele de la parter nu este mocheta, majoritatea bungalowurilor sunt foarte departe de plaja si de restaurante (grupate si ele in jurul plajei), dar drumul este extrem de placut, umbros, cu o vegetatie superba.
Plusuri:
- toate camerele sunt, de fapt, apartamente cu 2 camere (dormitor pt copii cu 2 paturi + dormitor matrimonial)
- camere mari si frumoase
- au o echipa de PR geniala (sotul meu a fost invitat sa planteze un copac in curte de ziua lui de nastere + am gasit masa frumos aranjata in dormitor, cu tort si vin)
- am incercat sa ii dau spaga lui nenea de la receptie, caci voiam sa ne schimbe camera: a refuzat foarte politicos banii, dar ne-a schimbat-o dupa 24 h)
- restaurantele a la carte sunt incluse in sistemul AI, doar pt cel turcesc si pescaresc se plateste o taxa de rezervare
- baby corner si diet corner la mic dejun, pranz si cina
- mancarea foarte ok si variata
- inca mai primim mailuri cu 'La multi ani" de zilele noastre de nastere, Craciun si An Nou :)
- liniste in camere
- petrecerile de seara mult mai de bun gust decat am mai vazut pe la turci :)
Minusuri:
- plaja foarte mica, cine nu se trezeste foooarte de dimineata va face plaja pe ponton
- majoritatea chelnerilor nu vorbesc engleza
- extrem de aglomerat - cum spuneam, hotelul este imens, intins pe o suparafata foarte mare ergo personalul nu face fata
- din acelasi motiv daca indraznesti sa comanzi ceva la room service vine intr-o ora
- camerele - majoritatea - foarte departe de plaja si restaurant (daca sunt dependenti de cafea ca noi, vor avea o problema dimineata) TIP: exista cafea la et 1, in corpul cu receptia, dar undeva dupa ora 9
- SPA-ul: foarte ok
- camere cu sea view nu exista, indiferent ce va va spune agentia din Romania
- de 2 ori/zi cei de la Rixos curatau ambarcatiunile, iar mizeria venea, inevitabil, pe plaja de la Amara
Trimis de lore18ana* in 10.06.14 09:30:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: kushadasi, belek
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lore18ana*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”toate camerele sunt, de fapt, apartamente cu 2 camere (dormitor pt copii cu 2 paturi + dormitor matrimonial)
Nu toate camerele sunt asa, de fapt doar vreo 50 sunt family room cu 2 camere, restul de vreo 300 sunt camere normale cu o singura incapere.
”majoritatea bungalowurilor sunt foarte departe de plaja si de restaurante
La majoritatea resorturilor, camerele (fie ca sunt in bungalowuri, fie ca sunt in hotel) sunt amplasate in spate iar pana la plaja sunt piscine, terase, restaurante, tobogane, locuri de joaca, etc.
”hotelul este imens, intins pe o suparafata foarte mare
Nu este chiar asa mare, teritoriul clubului are doar vreo 60.000 mp fiind unul mediu. Sunt multe resorturi care au o suparafata de peste 100.000 mp, chiar 200.000 mp
In rest confirm si eu ca este un club de vacanta foarte bun si lucru important, este unul dintre putinele resorturi din zona Kemer care are plaja cu nisip.
- Aug.2023 Hotel ok insa nu de 5* — scris în 07.09.23 de Kiki2020 din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2023 Gypsophila, mai mult bine decât rău — scris în 07.08.23 de ibalasco din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un concediu foarte reusit — scris în 17.01.14 de faguricu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2008 O oaza de verdeata intre munte si mare — scris în 21.02.09 de bobyrodin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2007 Sunt alte hoteluri mai bune — scris în 02.03.08 de hhh din TARGU MURES - nu recomandă