Sunt alte hoteluri mai bune
O gasca de 3 familii: 1 familie fara copii; 1 familie cu un copil de 5 ani; 1 familie cu un copil in burtica. La asa gasca, in acea perioada, la pret bun am gasit acest Amara Club Aqua Marine.
Cand am ajuns, la receptie,la cazare am asteptat destul de mult. Intr-un tarziu am primit 3 camere. 2 erau vecine, si una destul de departe. Am refuzat-o si ne-a schimbat-o cu una langa celelalte 2. Puteau sa-si dea seama ca eram grup de 3 familii.
In camera, mini bar-ul se umplea zilnic, dar nu cu ce lipsea, nu stiu de ce tineau cont. la fel era si cu dus gelul. Nu am primit decat o singura data dus gel in rest plin de spuma de baie.
Mancarea nu a fost f. variata la restaurantul principal. La cele a la carte ( turcesc, pescaresc, italian) a fost relativ ok. La cel turcesc, care era intre copaci era in meniu oaie, pe care niciunul dintre noi nu a putut-o manca. Mirosea tare urat. Probabil din cauza asta am plecat tare repede de acolo si ne-am dus la restaurantul principal sa manacam si noi ceva. De cel pescaresc am fost cel mai multumiti. Multe feluri de mancare si cu meniu bogat in fructe de mare.Iar cel italian asa si asa....
Plaja cu pietricele si f. f. ingusta. In schimb apa extraordinar de calda. Poate si pentru ca era luna septembrie. La piscina unde era animatie putina lume, noroc cu noi ca mai era atmosfera. Animatorii nu prea erau prietenosi cu noi la inceput (pt asta primesc nota 2) dar cand au vazut ca noi suntem baza acolo si-au revenit, o parte din ei. Era plin de rusi. La cealalta piscina era mai multa lume. Acolo erau topoganele, 3 la numar. Imi placea ca erau locuri in piscina cu bule de aer, destul de puternice. Baietii s-au dus la rafting si fetele la shopping. Vis a vis de resort era bazarul. Pentru asta merita o nota buna.
In concluzie nu m-as mai duce la acest hotel.
Trimis de hhh in 02.03.08 03:06:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (hhh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Hotel ok insa nu de 5* — scris în 07.09.23 de Kiki2020 din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2023 Gypsophila, mai mult bine decât rău — scris în 07.08.23 de ibalasco din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un concediu foarte reusit — scris în 17.01.14 de faguricu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Hotel foarte bun, dar mult prea mare — scris în 10.06.14 de lore18ana* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2008 O oaza de verdeata intre munte si mare — scris în 21.02.09 de bobyrodin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ