O oaza de verdeata intre munte si mare
il recomand in mod deosebit familiilor cu copii pentru ca: au 3 piscine pe diferite adancimi, au 3 tobogane cu apa, au barul linga plaja de unde copii (cat si adultii) pot sa serveasca diverse bauturi naturale, ceaiuri etc. practic in timpul zilei nu prea stii de copii.
Noi am fost 3 familii si pot spune ca ne-am simtit excelent.
Minusuri: in apa marii mult pietris, la cazare daca nu te certi putin cu ei nu gasesti camere alaturate.
Plusuri f. multe: camere curate si intretinute zilnic, piscinele, servirea, barurile, restaurantele, suprafata de desfasurare a complexului f.mare, muzica si divertisment etc
Trimis de bobyrodin in 21.02.09 18:27:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bobyrodin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul scris de bobyrodin a fost postat, probabil din cauze tehnice, de 3 ori; am sters doua dintre copii...
- Aug.2023 Hotel ok insa nu de 5* — scris în 07.09.23 de Kiki2020 din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2023 Gypsophila, mai mult bine decât rău — scris în 07.08.23 de ibalasco din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un concediu foarte reusit — scris în 17.01.14 de faguricu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Hotel foarte bun, dar mult prea mare — scris în 10.06.14 de lore18ana* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2007 Sunt alte hoteluri mai bune — scris în 02.03.08 de hhh din TARGU MURES - nu recomandă