In acest weekend am fost pentru prima data in Serbia.
Destinatia aleasa -Nice.
Dupa 8 ore de drum (am stat o ora la Portile de Fier in vama) am ajuns la Hotel Majesty din Nice. Locatia am depistat-o cu GPS-ul.
Hotelul arata exact ca pe site-ul de rezervare.
Este un mic hotel de familie, frumos si primitor.
La sosire am fost intampinati de patron, care ne-a racorit cu un suc de portocale si o bere rece (foarte bine primite -dupa atata drum).
Am avut apoi o alta surpriza placuta- am primit apartament, desi platisem camera tripla.
Apartamentul superb -la etajul 3, cu o panorama generoasa.
Micul dejun a fost putin cam slabut, dar atmosfera prietenoasa a facut toti banii.
Am primit instructiuni de la patron, care a mers chiar cu noi la unul din obiectivele turistice mai indepartate!
In concluzie-recomand cu sinceritate, ca locatie de weekend sau transfer in drum spre Grecia.
Trimis de simona69 in 05.09.11 14:43:56
- A fost prima sa vizită/vacanță în SERBIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simona69); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@simona69: Pentru eliminarea oricaror posibile ambiguitati, te rog sa precizezi daca localitatea "Nice" mentionata de tine de doua ori in reveiw este totuna cu orasul Niş din Serbia. Sau e o vorba, cumva, despre o alta localitate, din imprejurimi?
Nice este aceeasi cu NIS, si in harti uneori e scris NICE. alteori NIS. Puteti modifica!!!
Cam 3 ore si jumatate. Drumul este un asfalt peticit, dar fara gropi.
@simona69 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Jun.2019 Guest Accommodation Majesty — scris în 14.06.19 de aleLuca din SATU MARE - RECOMANDĂ